Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Άνοιξε  η πλατφόρμα για την επικαιροποίηση των στοιχείων των σωματείων στο Μητρώο για την χρονιά 2024, όπως ενημέρωσε η Γ.Γ.Α.  Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι στις 15 Ιουνίου.

Εννοείται ότι για να μπορέσουν να συμμετάσχουν τα Πειραϊκά σωματεία  στα Πρωταθλήματα  της νέας περιόδου, θα πρέπει πρώτα  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Σωματείων.

Ουσιαστικά είναι μια  πλατφόρμα που για να μπει κάθε σωματείο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει  αποκλειστικά τους κωδικούς του ΤΑXIS  του σωματείου.

Την επόμενη Παρασκευή 17 Μαΐου η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα ελεγχθεί από τριμελές κλιμάκιο της Γ.Γ.Α.

Και μέσω αυτού  του ελέγχου θα ελεγχθούν και όσα σωματεία, ειδικά της Α΄ Κατηγορίας δεν έχουν δηλώσει Διπλωματούχο προπονητή που είναι εγγεγραμμένος στην Γ.Γ.Α. με τις ανάλογες κυρώσεις……

 

*Στην ιστορία πέρασε ο 52ος τελικός του Κυπέλλου Πειραιά  που είχε πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ο Εθνικός που κατέκτησε και φέτος το έπαθλο όπως και πέρυσι με τον ίδιο προπονητή τον Βαγγέλη Χαντέ πήρε το Κύπελλο  για 4η φορά τα 10 τελευταία χρόνια .

Γενικά ήταν ένας «περίεργος » τελικός από κάθε άποψη. Διεξήχθη για πρώτη φορά στο Δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας » του Κερατσινίου σε έναν υπέροχο φυσικό χλοοτάπητα , σκέτο «χαλί» που δεν  συναντάς ούτε στα κορυφαία γήπεδα της χώρας .

Για να γίνει όμως ο τελικός αυτή την εποχή  πέρασε από …Συμπληγάδες πέτρες όσον αφορά την ημερομηνία και το γήπεδο . Το Σχιστό ήταν η τρίτη λύση μετά από το Καραϊσκάκη και την Νεάπολη . Εκτός αυτού όμως υπήρχε πρόβλημα και με τις ημερομηνίες . Η μια δεν βόλευε την μία ομάδα , η άλλη την  άλλη. Και φτάσαμε να γίνει σε μια περίοδο που τα δυο σωματεία βρίσκονταν σε διαφορετικό  status . Ο μεν Εθνικός είχε ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα  από την Κυριακή των Βαΐων , ο δε Καραβάς βρίσκεται  σε μια κρίσιμη περίοδο  όπου  παλεύει για την άνοδο του στη Γ’ Εθνική. Τι να πρωτοκοιτάξει δηλαδή; Το Κύπελλο ή την άνοδο; Δικαιολογημένα λοιπόν έκαναν παράπονα οι υπεύθυνοι  του συλλόγου ….

Κι όλα αυτά τρεις μόλις μέρες  μετά το Πάσχα όπου , όπως ήταν φυσικό ,οι παίκτες το έριξαν λίγο έξω ενώ έφαγαν και κάτι παραπάνω. Ερασιτέχνες είναι οι άνθρωποι…

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά . Εκεί όπου ο  Εθνικός επικράτησε με 1-0 . Δίκαια κατά γενική ομολογία , αφού ήταν ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο, με παίκτες που στέκονταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο  και έχασαν περισσότερες ευκαιρίες  από τους αντιπάλους τους  κι αν ο Γιάννης Μπαντίκος δεν ήταν σε τόσο μεγάλη μέρα ,ίσως το σκορ να ήταν μεγαλύτερο . Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Καραβάς δεν πάλεψε το παιχνίδι . Ήταν κι αυτός ιδιαίτερα αξιόμαχος και θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να σκοράρει . Όμως ήταν φανερό πως  οι παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη  διακατέχονταν από κάποιο άγχος. Προφανώς επειδή έχουν κρίσιμους και καθοριστικούς αγώνες μπροστά τους για την άνοδο με ένα βαρύ επιφορτισμένο πρόγραμμα

Πάμε τώρα στην φάση του 87 ΄. Αυτή όπου έγινε πολύ συζήτηση και σχόλια . Αυτή που ο Καραβάς ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σιδηρόπουλου. Και ίσως να μην έδιναν και πολύ σημασία και να περνούσε η φάση στο ντούκου. Βλέπετε δεν υπήρχε VAR. Υπήρχε όμως το βίντεο  που τράβηξε  αποκλειστικά  η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΑΟ Καραβά κ. Νανά Γιανναδοπούλου  και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral στο διαδίκτυο  και  παράλληλα …..διανομή και στο γήπεδο . Μια φάση που δείχνει ότι η ανατροπή σημειώθηκε μέσα στην περιοχή  , και όχι εκτός , όπως καταλόγισε ο  πολύ καλός, κατά τα άλλα , διαιτητής Γιώργος Μπαλαχούτης. Άρα  ήταν πέναλτι χωρίς αμφιβολία . Γεγονός όπου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο στρατόπεδο του ΑΟ Καραβά . Δικαιολογημένα λοιπόν τα παράπονα. Αυτό όμως δεν σήμαινε  ότι έπρεπε να προβούν σε ακραίες καταστάσεις . Δόθηκε λοιπόν εντολή να μην πάνε οι ποδοσφαιριστές να παραλάβουν τα μετάλλια τους και το Κύπελλο  τα οποία πήρε εκ μέρους τους  ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Γκούμας. Μάταια είχαν ανοίξει διάδρομο οι παίκτες του Εθνικού για να περάσουν οι αντίπαλοι τους. Λάθος  λοιπόν κίνηση   από πλευράς Καραβά, που  σχολιάστηκε αρνητικά από ΟΛΟΥΣ  τους ουδέτερους  παρευρισκόμενους….

*Αξίζει  να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του τελικού όλα κύλησαν ομαλά και στον αγωνιστικό χώρο δεν συνέβη το παραμικρό με τους παίκτες των δυο ομάδων να  δίνουν  άριστες εξετάσεις συμπεριφοράς .

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΑΟ Καραβά Βασίλης Γκούμας με τα μέλη του ΔΣ  συνεχάρησαν τον Εθνικό για την κατάκτηση του Κυπέλλου  και προσθέτει ότι «δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει αντιπαράθεση με το φιλικό σωματείο του Εθνικού Πειραιώς, άλλωστε τα τελευταία χρόνια διατηρούμε άριστες σχέσεις. »..

 

*Στο ημίχρονο του  τελικού η ΕΠΣ Πειραιά  τίμησε τον αντιδήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας Στράτο Δασκαλάκη, τον προϊστάμενο του Δήμου Γιώργο Χρηστίδη αλλά και τον γεωπόνο Τάκη Χρηστίδη για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν , ώστε ο χλοοτάπητας του γηπέδου  να παρουσιάσει μια άριστη εικόνα.

 

*Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού αναδείχτηκε ο  Κωνσταντίνος Τσιάβος του Εθνικού  που με φοβερό σουτ  έξω από την περιοχή  πέτυχε το τέρμα   που έκρινε τον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που σημειώθηκε το γκολ ο Καραβάς αγωνιζόταν με 10 παίκτες αφού ο Κωστόπουλος είχε βγει για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες λόγω τραυματισμού στο πρόσωπο…

 

*Ο Γιάννης Σπάθας ήταν «ωσεί παρών » στον τελικό. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ λόγω του προβλήματος στο πόδι του παρακολούθησε  τον αγώνα πίσω από την εστία της βόρειας πλευράς από την πλευρά που είναι το βοηθητικό γήπεδο και αποχώρησε διακριτικά χωρίς να παρουσιαστεί στις απονομές . Την παραμονή του τελικού με εμφανή τα σημάδια του τραυματισμού του  παραβρέθηκε στην δεξίωση  που παρέθεσε η ΕΠΣΠ στους δυο φιναλίστ , όπου και μίλησε  στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να αγωνιστούν σε αθλητικά πλαίσια ….

 

*Την απονομή του Κυπέλλου στον Εθνικό ,τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές, στους διαιτητές Γιώργο Μπαλαχούτη, Παύλο Παπαδόπουλο, Σταυρούλα Λαμπροπούλου, Γιάννη Γιανναράκη, Λάμπρο Τζαγκαράκη  τους παρατηρητές αγώνα Στέλιο Ξενάκη, Δημήτρη Γεωργίου, την ιατρό Μαρία Αντωνίου, τον παρατηρητή διαιτησίας Γιώργο Κωστάκο έκαναν ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Λουκάς Κανδύλης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Νίκος Παρασκευάκος και ο αντιδήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Στράτος Δασκαλάκης.

 

*Μετά από αρκετά χρόνια εμφανίστηκε σε γήπεδο ο επί σειρά ετών κορυφαίος παράγοντας της ΕΠΣΠ Βασίλης  Βασιλόπουλος  που παρακολούθησε  τον τελικό του Κυπέλλου  Πειραιά μαζί με τον πρώην διευθυντή της ΕΠΣΠ Δημήτρη Νατσούλη. Και οι δυο , που ήταν ιδιαίτερα  αγαπητοί από όλους όλα αυτά τα χρόνια της προσφοράς  τους στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο, έτυχαν θερμής υποδοχής από όσους αντιλήφθηκαν την παρουσία τους ……

 

*Η διοίκηση της ΕΠΣΠ ευχαριστεί τον μέγα χορηγό SMILE KIOSK  για την στήριξη του στον τελικό ,αλλά και   σε όλη την χρονιά καθώς επίσης και όλους  τους χορηγούς που είναι κοντά στην Ένωση .

 

 

*«Στον αέρα »ο αγώνας της Προοδευτικής με τον  ΑΕΡ Αφάντου, όσον αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής .Το παιχνίδι θα γίνει οπωσδήποτε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην διεξαχθεί . Θα τηρηθεί βασικά η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Απλά θα πρέπει πρώτα να επικυρωθούν οι βαθμολογίες . Για  να γίνει όμως αυτό θα πρέπει  πρώτα να κλείσουν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με ενστάσεις κλπ σε όλους τους ομίλους.

Έτσι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει όχι μόνο που θα γίνει το παιχνίδι  , αλλά και πότε θα γίνει . Και ο καιρός περνά. Οι ομάδες θα πρέπει να συνεχίσουν να προπονούνται και να είναι πανέτοιμες όταν παρθεί η απόφαση για να παίξουν . Οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας δεν φαίνεται να βιάζονται . Εξάλλου η ποδοσφαιρική περίοδος λήγει στις 30 Ιουνίου!!! Λέτε;;

 

 

*Ο Καραβάς αφήνει στην άκρη το Κύπελλο και ρίχνει όλο το βάρος στα μπαράζ ανόδου  για τη Γ’ Εθνική. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον ΑΟ Τυμπακίου Ηρακλείου  και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη  για  να μείνουν στον στόχο τους . Από την πλευρά τους οι Κρητικοί στα δυο πρώτα παιχνίδια έχουν μια νίκη και μια ισοπαλία….

 

*Τον Παναυπλιακό εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή ο ΑΠΟ Κερατσίνι σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια όπου θα κριθούν πολλά

Η ομάδα του Κώστα Μενδρινού δεν ξεκίνησε καλά , αφού ηττήθηκε στο Σχιστό από το Λουτράκι ( 0-2 ) ενώ νίκησε «στα χαρτιά» τον ΑΟ Ποταμιάς Ευρυτανίας που δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί….

 

*Και κάτι ακόμα σημειολογικό για τον ΑΟ Καραβά. Είναι η ομάδα με τα καλύτερα στατιστικά στοιχεία όλη τη χρονιά , κάτι που επισήμαινε τακτικότατα η στήλη.

Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα του Χατζηαλέξη ήταν η μόνη στον Πειραιά που σκόραρε  κάθε φορά .

Στα δυο τελευταία της παιχνίδια όμως δεν  βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα . Με τη Νέα Ιωνία για τα μπαράζ ανόδου και προχθές με τον Εθνικό για το Κύπελλο.  Και στα δυο γνώρισε την ήττα …

 

*Στις 23 Μαΐου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός  πανελληνίου πρωταθλήματος Κ-14 της ΕΠΟ ,ανάμεσα στις Μικτές της ΕΠΣ Πειραιά και της ΕΠΣ Μακεδονίας .

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποιο γήπεδο θα γίνει. Το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί στον Βόλο. Διαφορετικά σε κάποια άλλη πόλη της Θεσσαλίας ….

 

*Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον στα play out της Α’ Κατηγορίας  καθώς και στα play off της Β’   και της Γ’ Κατηγορίας .

Εξαίρεση αποτελούν τα play out της Β’ Κατηγορίας αφού έχουν ήδη υποβιβαστεί ο ΑΟ Πειραιάς και ο Πανφαληρικός και οι αγώνες του Σαββατοκύριακου και στους δυο ομίλους έχουν τυπικό χαρακτήρα…

 

*Η υπόθεση του αγώνα Παννεαπολικού – Αστεριών Δραπετσώνας που διακόπηκε δεν έχει ακόμα συζητηθεί.

Το παιχνίδι διεξήχθη στις 28 Απριλίου , αλλά αρχικά  οι ημέρες του Πάσχα και στη συνέχεια η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου δεν επέτρεψαν στην Πειθαρχική επιτροπή να συνεδριάσει, κάτι που αναμένεται να γίνει την προσεχή εβδομάδα…

 

*Ένσταση έχει καταθέσει και ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου για τον αγώνα Αστέρα Κερατσινίου – ΑΟ Πειραιά 4-0  της 20/4/2024 ως έχων έννομο συμφέρον .

Ο σύλλογος υποστηρίζει ότι ο ΑΟ Πειραιάς χρησιμοποίησε παίκτες της Β’ ομάδας πέραν της λίστας των 5 παικτών που έχει δικαίωμα κάθε σύλλογος να χρησιμοποιεί στην  πρώτη ομάδα.

Αυτή όμως η ένσταση δεν έχει πλέον ουσιαστικά σημασία  αφού ο ΑΟ Πειραιάς υποβιβάστηκε ήδη στη Γ’ Πειραιά …

 

*Ο Πολυκράτης  Πειραιά , που δεν πήρε μέρος στα Πειραϊκά πρωταθλήματα τα δυο τελευταία χρόνια , επανέρχεται τη νέα περίοδο  και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Πειραιά . Την ομάδα αναλαμβάνει ουσιαστικά  ο ΑΟ Αστέρας Μοσχάτου – Ταύρου  και η ονομασία του συλλόγου θα είναι ΑΟ Αστέρας – Πολυκράτης . Λεπτομέρειες στο προσεχές μέλλον….

 

Η εκπληκτική πορεία του ΑΣ Δραπετσώνας τα δυο τελευταία χρόνια  υπό την καθοδήγηση  του προπονητή Μάκη Σαμιώτη απεικονίζεται με εντυπωσιακά  στοιχεία που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου . Για τους λάτρεις της στατιστικής όπως είμαστε και μεις τα τελευταία χρόνια . Είναι η  πρώτη φορά που αντιγράφουμε στοιχεία άλλων! Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ο ΑΣ Δραπετσώνας σε 𝟱𝟮 αγώνες, μετρά 𝟯𝟵 νίκες, 𝟮 ισοπαλίες και 𝟭𝟭 ήττες. Σε αυτούς τους αγώνες, το αγαπημένο σκορ νίκης είναι το 𝟰-𝟬,  το οποίο έχει πετύχει 𝟲 φορές. Ακολουθεί το 𝟯-𝟬 (𝟱 φορές), ενώ η πιο ευρεία μας νίκη αυτά τα 𝟮 χρόνια είναι το 𝟴-𝟬. Ενεργητικό η ομάδα  έχει 𝟭𝟱𝟯 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 𝟲𝟭. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, σε 𝟰𝟴 αγώνες, μετράει  συνολικά 𝟭𝟭𝟯 βαθμούς από τους 𝟭𝟰𝟰 που είναι το απόλυτο. Τέλος, το ποσοστό νικών της ομάδας  έχει φτάσει στο 𝟳𝟴,𝟴𝟱%, ενώ ανά παιχνίδι σκοράρει 𝟮,𝟵𝟰 τέρματα!!! ». Εντυπωσιακά , ομολογουμένως στοιχεία….

 

*Ο Τάσος Ανδριώτης θα είναι και φέτος στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Αετού Κορυδαλλού. Η επιτυχημένη συνεργασία συνεχίζεται…

 

*Μετά τον κορυφαίο παράγοντα Πέτρο Γιδάκο που αποχωρεί από τον Περαμαϊκό  και ο  Βασίλης  Σπάθας δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο. Ο ικανός προπονητής κατέβαλε τεράστια προσπάθεια την χρονιά που μόλις πέρασε για να σώσει την ομάδα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, αφού οι συνθήκες που επικρατούσαν ήταν αντίξοες…

 

*Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά , όπως μας είπε ο πρόεδρος του Σπύρος Λιόλιος , μέσα στον Ιούνιο θα πραγματοποιήσει εκδήλωση , όπου θα τιμήσει  τους , εν ζωή, Πειραιώτες διαιτητές  που έχουν γίνει διεθνείς ή έχουν σφυρίξει στην Α’ Εθνική …..

 

*Την Μεγάλη Τρίτη στον καθιερωμένο αγώνα με τον Πανιώνιο , οι βετεράνοι Περάματος  τίμησαν την μνήμη του Στράτου Κωστάκου ενός σπουδαίου ανθρώπου ποδοσφαιριστή και προπονητή που έγραψε ιστορία στο Πέραμα.

Επίσης τίμησαν  την μνήμη  του βετεράνου ποδοσφαιριστή και υπεύθυνου Ακαδημιών του Περαμαϊκού  Γιάννη Μακρόγλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών τον περασμένο Γενάρη. Μάλιστα αποφασίστηκε να διεξαχθεί τουρνουά στη μνήμη του ενώ  κάποια από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Περάματος θα λάβει το όνομα του …

 

 

*Αύριο  Σάββατο 11 Μαΐου θα γίνουν στο γήπεδο της Χαραυγής  οι τελικοί του πρωταθλήματος Κ-16  της ΕΠΣ Πειραιά .

Στις 13.00 θα γίνει ο μικρός τελικός ανάμεσα στον ΑΠΟ Κερατσίνι και τον Ιωνικό .

Θα ακολουθήσει στις 15.00 ο μεγάλος τελικός όπου  θα αγωνιστούν ο ΑΟ Κορυδαλλός με τον ΑΟΚ Φαλήρου .

Μια μέρα αργότερα την Κυριακή 12/5   στα γήπεδα ACTION στο Ρέντη θα διεξαχθούν οι τελικοί  του πρωταθλήματος Κ-10 . Οι αγώνες που θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένα γηπεδάκια  θα ξεκινήσουν στις 10.30  το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι τις 1 το μεσημέρι. Θα λάβουν μέρος  όλες  οι ομάδες που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα για ένα ημίωρο.

*Την Κυριακή 19 Μαΐου θα διεξαχθούν οι τελικοί Κ-12 .

 

*Την προσεχή Δευτέρα  13 Μαΐου στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης»  θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί  του Κυπέλλου Βετεράνων Πειραιά , που διοργανώνει η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Στις 18.45  θα παίξουν η Νίκη Ρέντη με τον Πανφαληρικό ενώ στις 20.15 θα αγωνιστούν η Χαραυγή με το Πέραμα.

Οι νικητές θα περάσουν στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στο  ΔΑΚ Κορυδαλλού την Δευτέρα 20 Μαΐου .

 

 

*Και τους τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣΠ  αύριο  Σάββατο  στο γήπεδο ACTION  Ρέντη  θα διαιτητεύσει ο Χ. Μπόλλας . Ο ίδιος θα σφυρίξει την Κυριακή  άλλους  4 αγώνες στο ίδιο γήπεδο, από τους τελικούς του πρωταθλήματος Κ10 .

Νέος…. Σούπερμαν ενόψει….

*Τί είναι αυτό το πράγμα με τον Σωκράτη Πτερνέα τον κατά πολύ παλαιότερο εν ενεργεία παράγοντα στον Πειραιά  με την Χαραυγή  και φανατικό Ολυμπιακό και Προοδευτική. Ο έμπειρος αυτός παράγοντας έχει και μαντικές ικανότητες .Πριν δύο μήνες προέβλεψε την νίκη τού Ολυμπιακού με 1-4 στο Βελιγράδι  επί της Μακάμπι και την πρόκριση τού Ολυμπιακού στην παράταση την κλήρωση με Φενέρ Μπαξέ τον αποκλεισμό της  στην παράταση ή πέναλτι και πριν δυο μήνες προέβλεψε τον τελικό Ολυμπιακού Φιορεντίνα με νικητή τον Ολυμπιακό στα πέναλτι….. Αν συμβεί και αυτό το μόνο που δεν θα έχει προβλέψει θα είναι πότε θα πεθάνει,  πράγμα το οποίο φαντάζει απίθανο .Πολλά τινά  μπορεί να συμβαίνουν .

1).Ή…. μυρίζει τα  νύχια του

2) Ή έχει το…. κληρονομικό χάρισμα

3) Ή είναι  …μάγος

4) Ή είναι συγγενής της….. Λίτσας Πατέρα!!

Πολλοί πάντως  που τον πίστεψαν έβαλαν στο στοίχημα ένα μικρό ποσό και τραβάνε τα μαλλιά τούς τώρα που δεν έβαλαν πολλά… Το ίδιο και όσοι θεώρησαν γραφικές τις προβλέψεις του.

Advertisement