Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ολοκληρώνεται την Κυριακή η αγωνιστική περίοδος  στα Πειραϊκά πρωταθλήματα με ένα «περίεργο» παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά  τη σωτηρία μιας ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Μπορεί όμως και να μην κρίνει  τίποτα  αφού ενδέχεται να μην έχει καμία απολύτως σημασία. Σας μπερδεύω το ξέρω , αλλά πιστέψτε με όλα είναι μπερδεμένα , στην κυριολεξία.

Για την Προοδευτική τα πράγματα είναι διχασμένα Πολλοί λένε ότι θα παίξει μπαράζ , άλλοι όχι… Το γεγονός πάντως είναι ότι η υπερπήδηση της προκήρυξης  όσες προσφυγές να γίνουν για αυτό , είναι πολύ δύσκολη αφού θεωρείται  αθλητικό Ευαγγέλιο. Αντίθετα η μη τήρηση της , προβλέπει σκληρές τιμωρίες σε οποίους δεν την εφαρμόζουν. Θα δείξει λοιπόν. Πολλοί όμως βλέπουν και πονηριές που ίσως σπέρνουν φήμες ανυπόστατες να κοιμίσουν τούς αντιπάλους τους και κάποια στιγμή να  ορισθούν  αγώνες και να είναι εύκολο αγωνιστικό θύμα όσοι τσιμπήσουν από τις φήμες.

Ας εξετάσουμε όμως τα πράγματα αναλυτικά. Την Κυριακή στις Σιταποθήκες γίνεται το Ποντιακό ντέρμπι. ΑΣ Ποντίων εναντίον Ελλάδας Ποντίων . Ο νικητής σώζεται οριστικά . Για τον ηττημένο όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με την Προοδευτική . Εδώ όμως τα πράγματα είναι …κάπως μπερδεμένα , όπως προαναφέραμε . Ο αγώνας  των Κορυδαλλιωτών με τον Ροδίτικο σύλλογο ΑΕΡΑ βρίσκεται  στον …αέρα. Υπάρχουν οι προσφυγές που καθυστερούν  τη διεξαγωγή του αγώνα, όπως αναφέραμε . Και τα ερωτήματα που πλανώνται στην ατμόσφαιρα είναι πολλά. Θα γίνει τελικά το παιχνίδι ; Κι αν γίνει τι επιπτώσεις θα υπάρχουν ; Θα υποβιβαστεί ο χαμένος ;

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε τι έγινε πέρυσι.

Στις 28 Μαΐου του 2023 στο γήπεδο « Παντελής Νικολαΐδης» αγωνίστηκαν ο Άρης Αμφιάλης με τον Ήφαιστο . Ο ηττημένος θα υποβιβαζόταν στην Β’ Κατηγορία. Νίκησε στα πέναλτι ο ‘Ήφαιστος με 6-5 . Κανονική διάρκεια και παράταση 2-2.

Οι Αμφιαλιώτες δεν πρόλαβαν να …στεναχωρηθούν. Ο Περαμαϊκός που αρχικά δεν ανέβηκε στη Γ’ Εθνική πήρε το εισιτήριο ανόδου  λόγω αδυναμία ς άλλων ομάδων να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα αυτό.

Έτσι λοιπόν πολύ κακό για το τίποτα . Ελπίζουμε κάτι ανάλογο να γίνει και φέτος. Να σωθεί η Προοδευτική , αλλά και το Ποντιακό ντέρμπι να μην έχει καμία σημασία…..

*Ισχύει τα τελευταία χρόνια  στο ποδόσφαιρο της ΕΠΟ , αλλά τώρα τα συνειδητοποίησαν κάποιοι που βρέθηκαν σε αυτή την σκληρή πραγματικότητα.

Να βγαίνεις πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας και μετά από ένα σκληρό  μαραθώνιο όλη τη χρονιά να είσαι υποχρεωμένος να δώσεις αγώνες με πρωταθλητές άλλων Ενώσεων για να διεκδικήσεις την άνοδο σου στη Γ’ Εθνική. Νέες δοκιμασίες , καταπονήσεις  , εξοντώσεις . Αγωνιστικές και οικονομικές . Ένα άδικο σύστημα που εφαρμόζεται με πλήρη αποτυχία και πρέπει να καταργηθεί. Με κλήρωση αγώνων που τους μισούς τους δίνεις στην έδρα στου και τους άλλους μισούς μακριά από αυτή . Άνισος τρόπος 100% . Μάταια οι ομάδες παλεύουν όλη τη χρονιά . Στον Πειραιά  το Κερατσίνι πάλεψε και κατέκτησε το πρωτάθλημα  από τον Αίαντα Σαλαμίνας . Ο ΑΟ Καραβάς επικράτησε της Αμφιάλης και πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης κάνοντας μάλιστα και φιέστα . Μια πρώτη θέση που ουσιαστικά δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα

*Τα μπαράζ ανόδου οριστικά πλέον κατατάσσουν τον Καραβά μεταξύ 5ης  και 7ης  θέσης μακριά από την 3η σίγουρη και 4η προνομιούχο υπό προϋποθέσεις .Το Κερατσίνι επίσης αν δεν κερδίσει στην Αμάρυνθο πολύ πιθανό να τερματίσει 5ο ή 6ο … Αν συμβεί μια σπουδαία νίκη σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα πολύ πιθανόν να καταλήξει στην τρίτη προνομιούχο θέση…. Αφού θα υπερτερεί σε ισοβαθμίες με Αμαρυνθιακό και Απόλλωνα Ευπαλίουρειάζεται όμως μόνο νίκη εκεί… Μακάρι για μία ομάδα που ξέρει να επιβιώνει παρά τα πολλά προβλήματα που όλοι με έκπληξη αυτή την βδομάδα διαβάσαμε στις ανακοινώσεις των αθλητών αλλά και του πρόεδρου.

Και τώρα με τι κουράγιο  αυτές οι ομάδες θα διεκδικήσουν πάλι τους στόχους τους; Ή μήπως λόγω απογοήτευσης δεν θα τους διεκδικήσουν ξανά; Θα φανεί στην πορεία…..

*Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και της διοίκησης του Κερατσινίου . Κι όλα την περίοδο των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική .

Αρχικά οι αθλητές της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κατηγορούν τη διοίκηση για αδιαφορία και εγκατάλειψη.

Άμεση ηταν η αντίδραση  του προέδρου Μάκη Αποστόλου   που αφού χαρακτήρισε ότι η  ανακοίνωση είναι γεμάτη ψεύδη και ανακρίβειες , τόνισε ότι παραιτείται από τη  διοίκηση.

Παράλληλα ο κ. Αποστόλου κατήγγειλε  ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας έκλεψε(!!) 7 επίσημες εμφανίσεις πριν από το παιχνίδι στο Ναύπλιο με σκοπό να μηδενιστεί η ομάδα . Απίστευτα πράγματα….

*Ένας μήνας πέρασε και ακόμα δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση για τον αγώνα Παννεαπολικού – Αστεριών Δραπετσώνας στις 28 Απριλίου που διακόπηκε στο 90’.

Η Πειθαρχική Επιτροπή για κάποιους λόγους δεν μπόρεσε να συνεδριάσει . Αυτό όμως θα γίνει  μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Άλλωστε   όλα έχουν κριθεί στα πλέιοφ του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας όπου πρώτευσε η Θύελλα Μοσχάτου με 11 βαθμούς, Ακολουθούν αρκετά πίσω  οι Λέοντες Καμινίων με 6 και στη συνέχεια με την εκκρεμότητα  του αγώνα που διακόπηκε ο Παννεαπολικός με 4  και τα Αστέρια Δραπετσώνας με 0.

*Επιτέλους .Μέσα στις επόμενες μέρες ξεκινούν οι βελτιωτικές  εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ. Μια μεγάλη ανάσα για το Πειραιά , για τον Εθνικό, αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες .

Αν όχι την προσεχή εβδομάδα, το  αργότερο μέχρι την Δευτέρα 3 Ιουνίου τα έργα θα ξεκινήσουν μας είπε υπεύθυνη πηγή . Ήγγικεν η ώρα…

*Η κατρακύλα για τον ΑΟ Πειραιά δεν έχει τελειωμό  . Ήδη του αφαιρέθηκαν 8(!!)  βαθμοί από τα πλέι άουτ. 3 για τον αγώνα του με τον Αστέρα Κερατσινίου μετά από ένσταση που κατέθεσε ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου  ως έχων έννομο συμφέρον κι άλλοι 5 για το παιχνίδι με την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα όπου δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Κι αυτό πλέον δεν έχει καμία απολύτως βαθμολογική σημασία αφού ο Καμινιώτικος σύλλογος ήδη έχει υποβιβαστεί. Όμως η ομάδα θα ξεκινήσει τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας με μείον 5 βαθμούς ενώ τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 200€ συνολικά. Σήκω Δαυίδ να δεις τι γίνεται….

*Και οι τρεις ομάδες του Μοσχάτου πάλεψαν στα μπαράζ . Οι δυο( ΑΕ Μοσχάτου , Αναγέννηση ) για την παραμονή τους ενώ  η Θύελλα για την άνοδο της . Με εξαίρεση την Αναγέννηση , οι άλλες δυο τα κατάφεραν.

Η ΑΕ Μοσχάτου , των τόσων πολλών αγωνιστικών και κυρίως διοικητικών προβλημάτων κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία. Το πάθημα την χρονιά που πέρασε , να γίνει μάθημα .Και θα συμφωνήσω απόλυτα με την ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων της ΑΕΜ που ζητούν άμεσα «να εκλεγεί μια νέα διοίκηση και να μην υπάρχουν πάλι θέματα και δικαιολογίες για τα περιθώρια χρόνου στις μεταγραφές! Τα λέμε από τώρα για να μην υπάρχουν δικαιολογίες μετά! Εμείς το μόνο που θέλουμε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει, είναι να βγει μια διοίκηση που θα αγαπάει την ομάδα, θα έχει ζήσει τι σημαίνει Μοσχάτο και ταυτόχρονα να μπορεί και να έχει ως προτεραιότητα να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές η ομάδα και ο κόσμος της». Θα συμπληρώσω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους οι παράγοντες που έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια και να ενωθούν αφήνοντας στην άκρη τις οποιεσδήποτε προσωπικές διαφορές . Την στιγμή που τα περισσότερα σωματεία αδυνατούν να βγάλουν διοίκηση ελλείψει παραγόντων , είναι …πολυτέλεια η  ΑΕ Μοσχάτου  να έχει αντιπολίτευση . Η ομάδα πρέπει και πάλι να βρει τον δρόμο της….

*Η  Θύελλα Μοσχάτου κατάφερε να επανέλθει στην Α’ Κατηγορία πραγματοποιώντας μια πορεία – άθλο . Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα η ομάδα από κει που κινδύνευε,  συνέχισε με 20 συνεχείς αγώνες χωρίς ήττα ενώ στα πλέι οφ ανόδου σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η συμβολή του προπονητή και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Νικολόπουλου ήταν τεράστια….  

*Η Αναγέννηση Μοσχάτου δεν μπόρεσε  να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία και υποβιβάστηκε μετά από 4 χρόνια.

Η ομάδα προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε . Υπάρχουν πολλά προβλήματα και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία , όπως μας είπε ο ηγέτης της ομάδας Παναγιώτης Ορφανός . Ήδη παραιτήθηκε ο προπονητής Θοδωρής Ντέμος αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που του αναλογούν.

Η Αναγέννηση έπεσε , αλλά δεν θα χαθεί. Μεγάλη ..προίκα οι οργανωμένες ακαδημίες του συλλόγου που είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να  ανακάμψει….

*Τελικά ο Δίας Κορυδαλλού δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε μετά από 6 χρόνια στην Β’ Πειραιά .

Οι παίκτες που πρόσφεραν πολλά στην ομάδα έχουν αποχωρήσει χωρίς να αντικατασταθούν και η παρακμή ήλθε όπως τόνισαν δυο άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στον σύλλογο. Ο Βαγγέλης Ταμβάκης και ο Άγγελος Σκούταρης

*Ο Αίας Σαλαμίνας δεν κατάφερε τελικά να πάρει την πρώτη θέση . Όπως όμως όλα δείχνουν, ο ιστορικός σύλλογος άρχισε να οργανώνεται από τώρα για τη νέα περίοδο.

Ήδη στις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση – αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας πανίσχυρης διοίκησης.

Οι πρώτες κινήσεις  για την πρώτη ομάδα έχουν ήδη ξεκινήσεις . Νέος προπονητής ο Βασίλης Σπάθας ενώ ανανέωσαν την συνεργασία τους βασικοί ποδοσφαιριστές τη χρονιά που πέρασε.

Παράλληλα  ο σύλλογος έχει δώσει και το βάρος στην ακαδημία ποδοσφαίρου με στόχο το μέλλον.

Μάλιστα φέτος θα υπάρχει και ομάδα Αίας Σαλαμίνας Β’ η οποία θα συμμετέχει  στο επίσημο Πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.

*Την προσεχή Τετάρτη 29/5 η ΑΕ Χαραυγή έχει Γενική Συνέλευση με διοικητικό και οικονομικό απολογισμό ενώ αργότερα θα πραγματοποιηθούν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η πορεία της Χαραυγής στο πρωτάθλημα που πέρασε ήταν εξαιρετική. Η ομάδα πήρε την τρίτη θέση μετά δηλαδή από τον ΑΟ Καραβά και την Αμφιάλη.

Να πούμε ότι η Χαραυγή κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ για τα Πειραϊκά χρονικά. Εδώ και 45 χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Πειραιά, χωρίς να έχει ανέβει κατηγορία , αλλά παράλληλα δεν έχει υποβιβαστεί…

Πέρυσι ο ΑΟ Καστέλλας υποβιβάστηκε για πρώτη φορά μετά από την ίδρυση του στη Γ’ Πειραιά . Μετά από 45 χρόνια . Όμως η κακή παρένθεση έκλεισε  και ο σύλλογος ανήλθε στη Β’ Πειραιά . Σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία της ομάδας , έπαιξε ο ικανότατος  προπονητής Παναγιώτης Κωστής. Που ήλθε από τις ακαδημίες του συλλόγου και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία με σκληρή δουλειά και πίστη για κάτι καλό . Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο….

*Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουν λέει ένα τραγούδι . Ή αν θέλετε καλύτερα , προπονητές πάνε κι έρχονται.

Παρελθόν ο Σταμάτης Αναστασιάδης  αλλά και ο Κώστας Παπουτσής στις υποδομές, από τον Ίκαρο Καλλιθέας . Η ομάδα κατάφερε να σωθεί στα πλέι άουτ

Τέλος από τον Αστέρα Νίκαιας  ο Παύλος Δαούτης που ήταν προπονητής στην ομάδα τους δυο τελευταίους μήνες .Οι Νικαιώτες γλίτωσαν τις περιπέτειες τελικά και σώθηκαν .

Τέλος και ο Νίκος Μανικιώτης από την Αστυπάλαια Κορυδαλλού, για μια ακόμα φορά . Σε μια ομάδα που πρόσφερε πολλά . Όσο για τον ίδιο οι πληροφορίες λένε πως μιλάει με νησιώτικη ομάδα….

Αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά από την Καστέλλα ο Παναγιώτης Κωστής που ανέβασε την ομάδα στη Β’ Πειραιά.

Τέλος από την περασμένη εβδομάδα ο Μάνος Χαρόπουλος  από την ΑΕ Περάματος  για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά .

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης αποχώρησε από τον ΑΟ Καραβά τον οποίο ανέδειξε πρωταθλητή στον Πειραιά , αλλά δεν τα κατάφερε στα μπαράζ.

Ο Βασίλης Σπάθας που  έφυγε από τον Περαμαϊκό πήγε απέναντι περνώντας θάλασσα , αφού ανέλαβε τον Αίαντα Σαλαμίνας…

Συνεχίζει και φέτος στην Χαλκηδόνα ο Γιάννης Κούσης . Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε την προσφορά του ικανότατου προπονητή και του εμπιστεύεται και φέτος την ομάδα .

Ο Αχιλλέας Ανδριανάκης δεν θα συνεχίσει στην Χαραυγή    την επιτυχημένη πορεία του .

Αντίθετα ο Τάσος Ανδριώτης παρέμεινε στον Αετό Κορυδαλλού  αφού η διοίκηση αναγνώρισε την προσφορά του στην ομάδα…

Παρέμεινε ο Άγγελος Σκανάτοβιτς στον ΑΟ Προφήτη Ηλία   . Ο επιτυχημένος τεχνικός νίκησε τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν και συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά.

Τα πάνω – κάτω ήλθαν στην περίπτωση του Δημήτρη Βουτσινά με τους Νέους Ευγένειας.

Ο έμπειρος τεχνικός πήγε στα μέσα του πρωταθλήματος στον σύλλογο . Οι Νέοι μαζί του είχαν μια εκπληκτική πορεία και απέφυγαν τις περιπέτειες . Στο τέλος ο Βουτσινάς  ανακοίνωσε  ότι αποχωρεί , αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε διαφορά απόψεων με τη διοίκηση . Πριν λίγες μέρες όμως επανήλθε αφού οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα . Έτσι λοιπόν θα συνεχίσουν την επιτυχημένη  συνεργασία τους….

*Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣ Πειραιά στον ημιτελικό αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

Αν και προηγήθηκε με 3-1 τελικά γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας με 3-5!

Τώρα οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με την ΕΠΣ Ηρακλείου για την κατάκτηση της 3ης θέσης, σε ημερομηνία και γήπεδο που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά…

*Η Χαραυγή κατέκτησε το Κύπελλο Βετεράνων Πειραιά νικώντας στον τελικό με 3-1 .

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Κορυδαλλού και συγκέντρωσε αρκετό κόσμο μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς .

Πριν από τον τελικό έγιναν αγώνες  επίδειξης ομάδων υποδομών Κ12 . Έλαβαν  μέρος η Προοδευτική, ο Αετός Κορυδαλλού, ο Ερμής , ο Δίας, ο ΑΣ Ποντίων καθώς και οι  Γυναικείες ομάδες  του Αετού και του ΑΣ Ποντίων .

Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά για την άψογη διοργάνωση.

*Ολοκληρώθηκαν για φέτος τα πρωταθλήματα υποδομών που διοργανώνει η ΕΠΣ Πειραιά .

Τελευταίο πρωτάθλημα αυτό των Κ- 12 όπου ο πρωταθλητής Πανφαληρικός επικράτησε στον τελικό στα πέναλτι της ΑΕ Μοσχάτου με 3-1 (κανονική διάρκεια  1-1) .

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Εθνικός που νίκησε στον μικρό τελικό τον Ολυμπιακό Σαλαμίνας  1-0 .

*Το περασμένο Σάββατο έγιναν στο βοηθητικό γήπεδο του Σχιστού Κερατσινίου  οι τελικοί αγώνες του  τουρνουά Κορασίδων .

Μετείχαν οι ομάδες του Παντζιτζιφιακού, του Οδυσσέα Μοσχάτου, του Αετού Κορυδαλλού , της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου,  των Νέων Δραπετσώνας ,του Νέου Ικονίου και του ΑΣ Ποντίων (με διπλή εκπροσώπηση).

Από την επόμενη χρονιά  το τουρνουά Κορασίδων θα αναβαθμιστεί και θα γίνει πρωτάθλημα ,όπως μας είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών της ΕΠΣΠ Χρύσανθος Τρύφωνας…

*Η οικογένεια της Δόξας Πειραιά θρηνεί τον χαμό ενός κορυφαίου ηγέτη της .«Έφυγε » από τη ζωή ο Σπύρος Παπαϊωάννου , επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου στον οποίο πρόσφερε πολλά . Την Δόξα ο κυρ- Σπύρος , που ήταν αγαπητός σε όλους , την λάτρεψε στην κυριολεξία . Και την αγάπη του αυτή τη συνέχισαν τα παιδιά του Γιάννης, Πάρης και Δημήτρης. Ο Γιάννης μάλιστα διαδέχτηκε τον πατέρα του σε μια δύσκολη περίοδο για τη Δόξα .

Ο Σπύρος Παπαϊωάννου δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Το όνομα του έχει γραφτεί στην ιστορία της Δόξας με χρυσά γράμματα .

*«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Γιώργος Λαμπράκης γιος του αγωνιστή της Δημοκρατίας  και βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη.

Ο Γιώργος αγαπούσε το ποδόσφαιρο και στα νιάτα του αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με τη φανέλα του ΑΟ Προφήτη Ηλία ενώ είχε περάσει κι από τον Πειραϊκό για 6 χρόνια .

Καλό του ταξίδι….

*Για δεύτερη φορά έγινε παππούς ο Γενικός Γραμματέας του ΑΟ Καραβά Δημήτρης Μέγγουλης . Η κόρη του Ναυσικά έφερε στον κόσμο ένα ακόμα υγιέστατο και πανέμορφο  κοριτσάκι που ήλθε να συμπληρώσει την ευτυχία της οικογένειας.

Στον φίλο χαζοπαππού αλλά και τους ευτυχείς γονείς Ναυσικά και Λεωνίδα τις καλύτερες ευχές μας .Να τους ζήσει η κουκλάρα!!.