Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

Όλα είναι έτοιμα για την σημερινή σημαντική φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν οι ακαδημίες του Περαμαϊκού για την ενίσχυση του “Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος” Πειραιά. Ο αγώνας παμπάιδων των “πρασίνων” με την συμπολίτισσα Α.Ε. Περάματος θα ξεκινήσει στις 14.30 και οι άνθρωποι του Περαμαϊκού έχουν ετοιμάσει μια όμορφη γιορτή, στο περιθώριο της οποίας θα μαζευτούν τρόφιμα, ρούχα και γενικώς είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Το Δ/Σ και οι υπεύθυνοι της “πράσινης” ακαδημίας (η οποία συνεχίζει όπως και πέρυσι να δείχνει το κοινωνικό της προσωπο με κάθε ευκαιρία) καλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο  της πόλης να δώσει το παρόν στο Δημοτικό Γήπεδο Περάματος και να ενισχύσει με όποιον τρόπο μπορεί αυτή την προσπάθεια που θα δώσει λίγα χαμόγελα, αισιοδοξία και αλληλεγγύη στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε..

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Σαββατιανός, Περδικούρης και Μαυρομιχάλης, ενώ εχουν προσκληθεί η Δημοτική Αρχή και η Διοίκηση της ΕΠΣΠ.

Τεράστια κρίση αντιμετωπίζει η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Ο ένας μετά τον άλλο οι ποδοσφαιριστές αφήνουν την ομάδα .Ακόμα και οι παράγοντες .Ουσιαστικά  ο Γρηγόρης Γρηγοράκος , έχει μείνει μόνος του . Κάποιοι που είχαν  υποσχεθεί ότι βοηθήσουν οικονομικά , εγκατέλειψαν το « σκάφος» . Έτσι η ομάδα που ξεκίνησε το καλοκαίρι με φιλοδοξίες και όνειρα  παραπαίει. Κρίμα…..
Σε ένα άλλο μεγάλο σύλλογο, την ΑΕ Μοσχάτου , αφού είδαν  ότι η ομάδα βγήκε ήδη εκτός στόχων αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη ανανέωση . Θεωρούμε  ότι είναι η καλύτερη λύση ….

Η μεταγραφή του Στέλιου Μουντοκαλάκη στον ΑΟ Χανιά ομάδα της Φούτμπολ Λίγκ είναι η μεγαλύτερη διάκριση για τον νεαρό αμυντικό. Ο Στέλιος στον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε στην ΑΕ Μοσχάτου διακρίθηκε ιδιαίτερα. Τώρα νέοι ορίζοντες ανοίγονται για την καριέρα του . Το μέλλον ανοίγεται διάπλατο μπροστά του. Ο Μουντοκαλάκης έχει τη δυνατότητα να φτάσει πολύ ψηλά…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply