Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Επισπεύδεται η διεξαγωγή του  τελικού του Κυπέλλου Πειραιά . Άρον- άρον γίνεται η κλήρωση την Δευτέρα , αν και δεν έχει  ακόμα ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση . Από την μια η απόφαση της ΕΠΟ που θέλει να έχει βγει ο Κυπελλούχος μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, και από την άλλη η διεύθυνση του Γ. Καραϊσκάκης που δεν μπορεί να διαθέσει  το γήπεδο πιο αργά λόγω βεβαρημένου  προγράμματος του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα , Κύπελλο αλλά και Ευρώπη υποχρεώνει τους υπευθύνους της ΕΠΣΠ να επισπεύσουν το πρόγραμμα και να βγάλουν γρήγορα τον Κυπελλούχο. Ως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού  θεωρείται η Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι οι ημιτελικοί οι οποίοι είναι διπλοί σχεδιάζονται να γίνουν το Σάββατο 31 /1 και την Τετάρτη 3/2 . Αυτή είναι η σκέψη της Επιτροπής του Κώστα Χολέβα. Δηλαδή μέσα σε μια εβδομάδα θα διεξαχθούν προημιτελικοί και οι διπλοί ημιτελικοί….

Ο Β Αντιπρόεδρος του Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας και Υπεύθυνος Επικοινωνίας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου, κ. Χάρης Αντωνακόπουλος θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού 1 (90,4 fm) «Πινελιές στα Σπορ», που θα μεταδοθεί σήμερα  στις  1 το μεσημέρι  μ.μ., και στην καθιερωμένη ενότητα για το Πειραϊκό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.…

Αύριο στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος( Καραολή και Δημητρίου 25) ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος  θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του .

Μέσα σε λίγους μήνες άλλαξε δυο ομάδες ο Χρήστος Καφαντάρης. Από την Χαραυγή το καλοκαίρι πήγε στους Νέους Ευγενείας και τώρα στον ΑΣ Δραπετσώνας. Στην ίδια γειτονιά « στριφογυρίζει» . Στο νέο του σύλλογο θα ξαναφορέσει τα κόκκινα που του ταιριάζουν πολύ καθότι ….γαύρος. Και κάτι άλλο. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο Καφαντάρης είναι πρωταθλητής στο ….τάβλι.  Εκεί είναι σπεσιαλίστας….