Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Δυο ξένοι στην ίδια πόλη . Προοδευτική και Αετός μακριά από τον Κορυδαλλό παίζουν για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Πειραιά, στο γήπεδο του Ρέντη. Λόγω τιμωρίας των « βυσσινί»  από τα επεισόδια που δημιούργησαν κάποιοι κακοί οπαδοί τους στον αγώνα με το Κερατσίνι.  Για τους οποίους ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κατσαρός έκανε δήλωση ότι τους θεωρεί ανεπιθύμητους και δεν τους θέλει ξανά στο γήπεδο. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά κάτι θα πρέπει να γίνει κάποια στιγμή. Η Προοδευτική εδώ και χρόνια πληρώνει τέτοιες αμαρτίες εξ αιτίας κάποιων κακών φιλάθλων της . Την λύση , αν θέλουν μπορούν να βρουν άνετα όσοι ασχολούνται και αγαπάνε την ομάδα. Ακόμα και φίλαθλοι….

Σήμερα το βράδυ θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣΠ , που θα δημοσιευθεί στο αυριανό φύλο. Όσοι προκριθούν στα ημιτελικά  θα παίξουν το Σάββατο για το Κύπελλο. Αυτοί που θα αποκλειστούν θα αγωνιστούν την Κυριακή για το πρωτάθλημα…..

Πτερνέας « ξανακτύπησε» . Αυτή τη φορά όχι με ένσταση , αλλά με δηλώσεις για ένσταση .  Γι’ αυτήν που κατέθεσε η ΑΕ Νίκαια σε βάρος της Θύελλας Μοσχάτου για αντικανονική συμμετοχή στον μεταξύ τους αγώνα. Δήλωσε λοιπόν ο παράγοντας της Χαραυγής : « Πριν αλέκτορ λαλήσει τρις , δικαιωθήκαμε απόλυτα με την απόφαση μας να κάνουμε ένσταση στη Νίκαια, η οποία δεν καταλαβαίνει από συναδελφικότητα με τίποτα. Παρόλο που δεν της έκαναν σε βάρος της ένσταση στον αγώνα με τον ΑΟ Κορυδαλλό, και θα την κέρδιζαν τόσο οι Κορυδαλλιώτες , όσο και η Θύελλα Μοσχάτου, Ειρήνη 2005 και ΑΣ Δραπετσώνας που είχαν έννομο συμφέρον, οι άνθρωποι της ΑΕ Νίκαιας περίμεναν στην γωνία τη Θύελλα Μοσχάτου . Ποιοι , αυτοί που έλεγαν ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Το άκρο άωτο της υποκρισίας.»…

Στα αξιοσημείωτα . Ο ποδοσφαιριστής της Αίγινας Θεόδωρος Ρούσσος μπήκε σαν αλλαγή στον αγώνα με την Ελλάδα Ποντίων στο 85’. Στο 86’ πήρε την πρώτη κίτρινη κάρτα και στο 88’ την δεύτερη με αποτέλεσμα την αποβολή του . Δεν ξέρω αν είναι ρεκόρ.  Η …απορία μου είναι τι έκανε το 87’ το οποίο πέρασε …ανεκμετάλλευτο…..

Σήμερα και ώρα 18:00 έως 20:00 συντονιστείτε όλοι στο διαδικτυακό ραδιόφωνο www.dailytvradio.gr, για να ακούσετε την εκπομπή του Δημήτρη Σαρρή « Ερασιτέχνες στα γήπεδα» με καλεσμένο τον Νίκο Δουλάμη υπεύθυνο στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ Ξυνή και Αντιπρόεδρο του Αετού Κορυδαλλού που θα μιλήσουν  για θέματα υγείας πρώτες βοήθειας και όχι  μόνο . Με πολύ Ρεπορτάζ γύρω από τους σημερινούς αγώνες Κυπέλλου καθώς και άλλες ειδήσεις από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο…….Μια Εκπομπή που αξίζει να συντονιστούμε όλοι για να την ακούσουμε.…

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο « Έψιλον» η ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρόμητου Κερατσινίου χθες το απόγευμα . Με επικεφαλή τον πρόεδρο Θανάση Μπαλαφούτη  που αναφέρθηκε σε πολλά θέματα και προβλήματα του συλλόγου ….

Πέθανε και κηδεύτηκε χθες η Παρασκευή Αμανατίδη σύζυγος του ιστορικού παράγοντα του ΑΣ Ποντίων και  της Χαραυγής,  Γιάννη. Στην κηδεία  παραβρέθηκαν αρκετοί παράγοντες. . Ανάμεσα τους οι Αμαραντίδης, Σαπαλίδης, Μπαρδάτσος, Κεφαλίδης, Καλογιαννίδης, Ιερεμίας , Τσομίδης κ.α Θερμά συλλυπητήρια από τις διοικήσεις των δυο συλλόγων ….