Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ήταν ουσιαστικά μια Γενική Συνέλευση ρουτίνας, με αναμενόμενη απόφαση. Μια απόφαση της ΕΠΟ που θα έπρεπε να εγκριθεί , έτσι κι αλλιώς . Και αυτό έγινε . Η διαφοροποίηση του Μιχάλη Μουσελή σε κάποια άρθρα έδωσε ένα άλλο χρώμα στην Γ.Σ. που έγινε σε ένα διαφορετικό χώρο ,μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα γραφεία της ΕΠΣΠ , στον πολυχώρο ΑΠΟΛΛΩΝ. Ο Μ.Μ. γνωστός …αντιρρησίας εδώ και πολλά χρόνια  υποστηρίζει πάντα τις απόψεις του με πάθος είτε θεωρούνται  σωστές είτε όχι. Καμία σχέση με τον Μιχάλη που πίνουμε κρασί και τρώμε τον …αγλέορα όταν βγαίνουμε έξω. Αλλά κι αυτός ενώ ήταν έτοιμος να διαφοροποιηθεί σε κάποια άρθρα τελικά  ψήφισε  και αυτός «ναι σε όλα» .Και έζησαν αυτοί  καλά και μεις καλύτερα….

Την Συνέλευση συντόνισε με ιδιαίτερη επιτυχία ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Σπάθας  και την κράτησε πολύ καλά. Ήταν άνετος χαμογελαστός και σε κάποιες περιπτώσεις έκανε και χιούμορ με τον Μουσελή . Και όχι μόνο…

Έχει  αλλαγές το καταστατικό. Όπως η ειδοποίηση των σωματείων  σε περίπτωση εκλογών , 10 μέρες πριν , αντί για 20 όπως ίσχυε. Καθώς και η υποβολή υποψηφιοτήτων μέχρι 5 μέρες αντί για 10. Η ανεξαρτητοποίηση της Επιτροπής Κυπέλλου από αυτή του πρωταθλήματος  . Οι αρχαιρεσίες ουσιαστικά δεν θα έχουν σημαντικές διαφορές . Όπως  γίνονταν μέχρι τώρα έτσι θα συνεχίσουν να γίνονται .Το πιο σημαντικό είναι  ότι υποχρεούνται οι Ενώσεις να κάνουν εκλογές εντός της τετραετίας μεν , αλλά από Γενάρη μέχρι Μάρτη το αργότερο. Μάλιστα κύριοι. Εν μέσω πρωταθλημάτων που βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο τους . Σκέφτεστε τι παρασκήνιο έχει να πέσει ; Σκέφτεστε να αλλάξει διοίκηση και να ορισθούν νέες επιτροπές πρωταθλήματος και διαιτησίας  ; Τρομάζω μόνο με την ιδέα….

Όταν έγινε αλλαγή ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής Θέμης Ποτουρίδης στον αγώνα με την ΑΕ Περάματος , του έδωσαν από τον πάγκο να φορέσει ένα μπουφάν . Κι αυτός από τα νεύρα του το πέταξε με δύναμη στο έδαφος. Χθες η Προοδευτική ανακοίνωσε την τιμωρία του μέχρι τέλος της περιόδου επειδή υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα….

Μετά την Οδηγήτρια και την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, άλλες δυο ομάδες αλλάζουν προπονητές . Μια Α’ Κατηγορίας και μια Β’ …..