Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τραυματίστηκαν στο κεφάλι μετά από διεκδίκηση της μπάλας ο γκολκίπερ της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού Σαπάτης με τον επιθετικό του ΑΟ Καραβά Μαυρέλη. Η κινητοποίηση ήταν άμεση . Καταρχήν το ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε έφτασε σε λίγα λεπτά στο γήπεδο . Στο διάστημα αυτό ο γιατρός του αγώνα Λάζαρος Βοϊδονικόλας κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στους δυο αθλητές πηγαίνοντας από τον ένα στον άλλο που ήταν στο έδαφος σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων μεταξύ τους. Ευτυχώς τέλος καλό ,όλα καλά αφού οι δυο παίκτες που μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο δεν παρέμειναν για πολλές ώρες. Μετά τις αναγκαίες επεμβάσεις ( ράμματα κλπ) επέστρεψαν στα σπίτια τους….

Στον παραπάνω αγώνα , στο ίδιο λεπτό έγινε αντικατάσταση αναγκαστικά και των δυο τερματοφυλάκων . Του Σαπάτη φυσικά που τραυματίστηκε , αλλά και του Μώτου του Καραβά. Κι αυτό γιατί από την στιγμή που κτύπησε ο Μαυρέλης που αγωνίζεται σαν μικρός , έπρεπε να αντικατασταθεί με παίκτη, κάτω των 20 ετών. Έτσι κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο νεαρός γκολκίπερ Δώνας…

Να σημειωθεί ότι μέχρι να επαναρχίσει το παιχνίδι μετά από την 15λεπτη διακοπή οι δυο γκολκίπερς που θα έμπαιναν στο παιχνίδι  ο Δώνας του Καραβά και ο Μανώλης της Θύελλας Αχιλλέα , έκαναν προθέρμανση μεταξύ τους. Ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο που σχολιάστηκε θετικά από όλους….

Μιας και αναφερθήκαμε σε τερματοφύλακες να πούμε ότι στον αγώνα με τους Νέους Ευγενείας ο πορτιέρο των Νέων Δραπετσώνας αποβλήθηκε μόλις στο 11’γιατί ανέτρεψε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Τριπλή ζημιά για την ομάδα. Πρώτον καταλογίστηκε πέναλτι , δεύτερο έμεινε με δέκα παίκτες και τρίτο δεν υπήρχε άλλος γκολκίπερ στον πάγκο!!. Αναγκαστικά κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο αμυντικός Παπαδόπουλος. Και δω αρχίζουν τα καλά.  Ο τελευταίος απέκρουσε το πέναλτι και οι Δραπετσωνίτες αν και παίζοντας για 80 λεπτά με δέκα παίκτες  πήραν στο τέλος τη νίκη με 3-2 ….

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες Γενική Συνέλευση του Αργοναύτη λόγω οικογενειακού προβλήματος του ταμία του συλλόγου Ηλία Παπαδόπουλου και θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα…..

Άλλος ένας νέος άνθρωπος του Πειραϊκού ποδοσφαίρου « έφυγε» από τη ζωή. Ο Κυριάκος Αθανασίου που υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον Παννεαπολικό από διάφορες διοικητικές θέσεις και κυρίως  σαν πρόεδρος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών κτυπημένος από την επάρατη νόσο .Σαν ελάχιστο δείγμα τιμής στη μνήμη του,  οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Μιθριδάτη   Η κηδεία του Κυριάκου Αθανασίου  θα γίνει σήμερα στις 14.30 στο Γ’ Νεκροταφείο……