Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Οριστικά  θα ανακατασκευαστούν τα δυο γήπεδα στη Σαλαμίνα και θα τοποθετηθεί  πλαστικός χλοοτάπητας . Το κονδύλι  βγήκε και είναι 850.000 € για το Στάδιο Σαλαμίνας και 520.000€ για το γήπεδο Αμπελακίων . Η διαφορά στα ποσά , είναι ότι στο Στάδιο θα τοποθετηθεί και ταρτάν στίβου. Οι εργασίες πάντως αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο. Προς το παρόν και επειδή αυτό της Σαλαμίνας είναι σε πολύ χάλια κατάσταση , αποφασίστηκε η ΑΕ Σαλαμίνας να δώσει τα τρία εντός έδρας παιχνίδια που απέμειναν, στα Αμπελάκια, αρχής γενομένης από  αυτή την εβδομάδα . Να σημειώσουμε ότι αυτό που είχε υποσχεθεί ο δραστήριος πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου,  Σπύρος Κουτσούκος υλοποιείται …

Ετοιμάζονται στην ΕΠΣΠ για την μεγάλη γιορτή που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στις 19.00 στην αίθουσα « Μελίνα Μερκούρη» στο ΣΕΦ . Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες  για να ανακοινωθούν τα ονόματα αυτών που θα τιμηθούν στην εκδήλωση θεσμό για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο….

Πέρασε ένας γύρος από τα επεισόδια στον αγώνα Σπίθας – Αναγέννησης Μοσχάτου . Ήδη ο αγώνας έχει «αρχίσει » , όπως θα διαπιστώσετε σήμερα στη στήλη….

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο φίλος παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου Στάθης Αμαραντίδης μετά την σοβαρή περιπέτεια που είχε την περασμένη εβδομάδα με την μηχανή του που είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί διπλό κάταγμα περόνης . Τώρα βρίσκεται στο  σπίτι του μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Στάθης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον ιατρό χειρούργο Ορθοπεδικό του Ιατρικού Περιστερίου , αλλά πάνω από όλα άνθρωπο Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο που τον χειρούργησε , για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε στην περίπτωση του…