Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

 

 

Να λοιπόν που έμπλεξαν τα πράγματα στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ Πειραιά . Η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία ( 1-1)του Αετού Κορυδαλλού έφερε πλέον την Οδηγήτρια σε απόσταση αναπνοής με διαφορά μόλις δυο βαθμών από έξι που ήταν πριν από δυο εβδομάδες , δίνοντας έτσι ένα νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα . Οι δυο ομάδες έχουν να παίξουν και μεταξύ τους  μια αγωνιστική πριν από το τέλος στην έδρα της Οδηγήτριας….

Στον δεύτερο όμιλο η Προοδευτική συνεχίζει την κούρσα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.  Έχει ήδη σπάσει όλα τα κοντέρ σε επίθεση και άμυνα .Σε 24 αγώνες έχει σημειώσει 85 γκολ ενώ έχει δεχτεί μόλις 5. Πολύ καλά ποσοστά. Αλλά φυσικά δεν αρκούν μόνο αυτά για να επιτύχει τον στόχο της ανόδου . Και αυτό το ξέρουν πολύ καλά και οι ίδιοι στην ομάδα . Παράγοντες, προπονητές και πάνω από όλα οι ποδοσφαιριστές…..

Στις 12.30 το μεσημέρι υποδέχεται σήμερα το Κερατσίνι τον Πυθαγόρα Σάμου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας κάνοντας δεκτό το αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας λόγω των αεροπορικών δρομολογίων . Παιχνίδι λοιπόν σε μια  περίεργη ώρα. Για …συνταξιούχους και ανέργους . Καλή επιτυχία λοιπόν στην Πειραϊκή ομάδα που αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή Ιάλυσου – Αιολικού , πάλι στο Σχιστό. Υπενθυμίζεται ότι ο φετινός Κυπελλούχος Ελλάδος παίρνει εισιτήριο για την Γ’ Εθνική…..

Ανθρώπινες κινήσεις από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο Στην πύλη Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες σύσσωμη η οικογένεια του Αργοναύτη  που πρόσφερε τρόφιμα νερά και μπάλες στους πρόσφυγες που  μένουν εκεί ενώ έπαιξε και  δίτερμα μαζί τους .

Στον ίδιο χώρο πήγε και η παιδική ομάδα της Οδηγήτριας που  έπαιξε συμβολικά μπάλα με τους πρόσφυγες δίνοντας τους λίγη χαρά . Και στις δυο αυτές κινήσεις  επικεφαλής ήταν ο αντιδήμαρχος Πειραιά και πάνω από όλα άνθρωπος Πέτρος Κόκκαλης. Συγχαρητήρια λοιπόν και στα δυο σωματεία που συμμετείχαν σε αυτή την σημαντική προσφορά απέναντι σε ένα δυστυχισμένο λαό που δοκιμάζεται ….

Άδοξο τέλος είχε ο αγώνας για το εφηβικό πρωτάθλημα ανάμεσα στη Νίκη Ρέντη και τους Νέους Ευγενείας .Παίκτες να πλακώνονται στο ξύλο, να μπαίνουν άτομα στον αγωνιστικό χώρο  ο προπονητής των γηπεδούχων Χουτζιούμης να θεωρείται ο υπαίτιος των επεισοδίων από τους Ευγενιώτες  οι οποίοι μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση πήραν την ομάδα 6’ πριν από το τέλος και αποχώρησαν . Σε αυτές τις περιπτώσεις σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Βία και στα πρωταθλήματα υποδομών. Τι να πει κανείς….