Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Στην πιο κρίσιμη καμπή των πρωταθλημάτων, εκεί που κρίνονται κατηγορίες και συμφέροντα , θα πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί . Δεν πρέπει κανένας να δίνει δικαιώματα. Τα όσα συνέβησαν προχθές το απόγευμα ,έγιναν αιτία πικρόχολων σχολίων στο facebook , όπου ο καθένας έκανε πάσης φύσεως κριτική ..

Τα περισσότερα πονηρά που περιέχουν αγανάκτηση . Για να συμβούν  αυτά που έγιναν  συνωμότησε το σύμπαν. Δεν μπορούμε να ρίξουμε δόλο  στον φύλακα του γηπέδου Δραπετσώνας , ο οποίος το πρωί δουλεύει αλλού και το απόγευμα εργάζεται στο γήπεδο. Από τον βοηθό διαιτητή Χαλβατζάκο όμως, περιμέναμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα . Δεν μπορεί να έχει γαστρεντερίτιδα  και να μην ειδοποιεί νωρίτερα την επιτροπή διαιτησίας για να υπάρχουν χρονικά περιθώρια ώστε να τον αντικαταστήσει . Εκτός αν  αρρώστησε στο γήπεδο. Και άντε μετά να τρέχεις να βρεις αντικαταστάτη. Ο διαιτητής Κοσμάς Ιωαννίδης  δεν ήθελε να παίξει μόνο με έναν βοηθό . Δικαίωμα του, αλλά αν ήθελε να βοηθήσει την κατάσταση θα το έκανε , περιμένοντας στο μεταξύ να έλθει κάποιος .

Μιλάω με απλά λόγια . Θέλω να πιστεύω ότι τίποτα δεν έγινε εκ του πονηρού , αλλά λόγω συγκυριών . Ας το δεχτούμε.  Όμως αυτό που βγαίνει ζημιωμένο από όλη αυτή την ιστορία , είναι το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .

Γιατί χθες όλη η Ελλάδα μιλούσε , (ακόμα και κάποια σάιτ που ποτέ δεν έχουν γράψει λέξη στο παρελθόν για τα πρωταθλήματα του Πειραιά )για δυο αγώνες στον ίδιο όμιλο πλέι άουτ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΠ όπου ο ένας δεν ξεκίνησε καν , λόγω ασθένειας του βοηθού, κι ο άλλος επειδή μια ομάδα αποχώρησε στο ημίχρονο σε ένδειξη διαμαρτυρίας θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκθέσει αυτούς που κατά την άποψη της την αδίκησαν . Αυτό είναι αδικία όμως για κάποιους που πασχίζουν καθημερινά , ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά . Και δυστυχώς βλέπουν την προσπάθεια τους να πηγαίνει χαμένη. Κρίμα….

Τέλος ο ΑΟ Ζέας  που εγκαταλείπει το πρωτάθλημα . Με αφορμή την ένσταση του συλλόγου κατά των Φιλάθλων που απορρίφθηκε , Με τον ηγέτη του συλλόγου Μάκη Χαρμπή, να αφήνει αιχμές ….

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας  που υπέστη τριπλό κάταγμα γνάθου σε αγώνα παλαιμάχων την περασμένη Κυριακή  χειρουργήθηκε χθες  το μεσημέρι στο Νοσοκομείο « Μετροπόλιταν ». Ο Κ. Τσίρμπας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια  όλους όσους έδειξαν το ενδιαφέρον τους  με κάθε τρόπο για την περίπτωση του . Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον  Κ. Τσίρμπα στέλνει ο Σύνδεσμος  βετεράνων Ολυμπιακού Πειραιά …

Επίσης οι παλαίμαχοι των ερυθρολεύκων ευχαριστούν την ΕΠΣΠ και τον Κώστα Χολέβα καθώς και την Ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά και τον  Νίκο Σιδηρόπουλου που έδωσαν φιάλες αίμα για την κόρη της παλιάς μεγάλης δόξας του Ολυμπιακού Σωτήρη Γκαβέζου…