Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πειραιώτικη μονομαχία σήμερα για τα μπαράζ . Οι δυο φετινοί πρωταθλητές στους ομίλους της Α’ κατηγορίας Προοδευτική και Αετός Κορυδαλλού αναμετρώνται μεταξύ τους. Η Προοδευτική είναι το φαβορί, αλλά και ο Αετός έχει δείξει στα πρώτα παιχνίδια ότι έχει πολύ καλή ομάδα , κατά γενική ομολογία, αλλά του λείπει το αποτέλεσμα . Ευχή μας είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι , χωρίς βία και ακρότητες και να αποδειχτεί ότι το Πειραϊκό ποδόσφαιρο έχει κάνει άλματα προόδου σε όλους τους τομείς….

Αίρει την εμπιστοσύνη της προς την διοίκηση της ΕΠΣΠ και την διαιτησία η διοίκηση των Νέων Δραπετσώνας και αφήνει χονδρές αιχμές μιλώντας για προαποφασισμένο αποτέλεσμα στον αγώνα με τον ΑΟΑΔ . Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων στο απολογητικό της υπόμνημα για την  κλήση της από την Πειθαρχική Επιτροπή . Μάλιστα τονίζει ότι είχαν κυκλοφορήσει από νωρίτερα φήμες για τη διαιτησία αυτού του αγώνα ενημερώνοντας σχετικά την ΕΠΣΠ άνθρωποι της οποίας διαβεβαίωναν για το αντίθετο. Οι Νέοι Δραπετσώνας αρνούνται ότι άνθρωπος τους χτύπησε τον διαιτητή , όπως αναφέρει ο τελευταίος στο Φ.Α. Επισημαίνουν ότι ο φύλακας του γηπέδου είχε ανοίξει την πόρτα για να μπουν οι παίκτες του Αετού Κορυδαλλού ενώ στο τέλος  μπήκαν φίλαθλοι του ΑΟΑΔ για να πανηγυρίσουν την άνοδο τους. Όλα αυτά δεν τα αναφέρει ο παρατηρητής αγώνα στην έκθεση του…

Η Ελένη Λαμπαδαρίου θα διευθύνει τον σημερινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στην Χαλκίδα και ώρα 18.00 με αντίπαλους τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και τις Αμαζόνες Δράμας . Βοηθοί της διεθνούς Πειραιώτισσας θα είναι η Χαρίκλεια Βογιατζιδάκη από τον Πειραιά και η Μαρία Δέτση από την Αθήνας .…

Στα σύρματα του γηπέδου Περάματος έσκισε το χέρι του κατά τη διάρκεια αγώνα ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περάματος Ανδρέας  Πετρόπουλος  ήταν τόσο βαθύ το σχίσιμο , αφού του τοποθετήθηκαν 33 ράμματα . Οι διοικήσεις της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά και ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος εύχονται στον Ανδρέα ταχεία ανάρρωση ….

Πατέρας έγινε για πρώτη φορά  ο διαιτητής Βασίλης Παντελής . Η σύζυγος του Αλεξάνδρα , έφερε στον κόσμο  ένα υγιέστατο αγοράκι . Να είναι  υγιέστατο , καλότυχο και αν θέλει να γίνει διαιτητής να μην μοιάσει του πατέρα του !!!