Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ολοκληρώνονται σήμερα τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική . Οι δυο Πειραϊκές ομάδες που  αγωνίζονται μεταξύ τους στο γήπεδο Κορυδαλλού εκπροσώπησαν το Πειραϊκό ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο. Η ιστορική Προοδευτική κέρδισε πανάξια την άνοδο της ενώ ο Αετός Κορυδαλλού την καθολική αναγνώριση για το σπουδαίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε .  Ο Πειραιάς παρά τα τεράστια γηπεδικά και οικονομικά προβλήματα  έδειξε ότι έχει δυνατότητες . Διαθέτει πολύ καλές ομάδες υψηλού επιπέδου που μπορούν να σταθούν  άνετα παντού . Και για να πάει ακόμα καλύτερα το Πειραϊκό  ποδόσφαιρο χρειάζεται να βοηθήσουμε όλοι . Ο καθένας με τον τρόπο του.…

Τα καλά νέα από την Περιφέρεια Πειραιά δεν σταματούν στο ΣΕΦ , οι εργασίες ανακατασκευής του οποίου παίρνουν τον δρόμο τους, όπως μας είπε αποκλειστικά ο κ. Γαβρίλης . Πολύ σύντομα ξεκινούν οι εργασίες στο γήπεδο Περάματος και στον αγωνιστικό χώρο που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Κάποιοι προπονητές έχουν καβαλήσει για τα καλά το καλάμι . . Ζητάνε εξωφρενικά ποσά για να αναλάβουν μια ομάδα . Λες και ζουν σε άλλο κόσμο . Λες και δεν ξέρουν τι κατάσταση επικρατεί στη χώρα μας . Αλλά δεν φταίνε αυτοί , φταίνε αυτοί που τα δίνουν .…

Κινητοποίηση επικρατεί στον χώρο των παλαιμάχων Πειραιά για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στους βετεράνους του Ηρακλή Νικαίας και του Πανελευσινιακού που θα γίνει στις 18.30 στο γήπεδο Νεάπολης , όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία . Το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση κάτω γνάθου που υποβλήθηκε το Μάιο…..

Μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία των γηπέδων ένας σπουδαίος φωτορεπόρτερ ο Νίκος Ρούσσος έφυγε χθες από τη ζωή μετά από σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα . Εμείς οι παλιότεροι τον βλέπαμε εδώ και πολλά χρόνια στα Πειραϊκά αλλά και στα Αθηναϊκά γήπεδα , να φωτογραφίζει αθλητές και ομάδες . Τότε που ο φωτορεπόρτερ ήταν σπάνιο επάγγελμα . Τελευταία επαγγελματική παρουσία του σε γήπεδο ήταν στις 15 Μαΐου στο γήπεδο της Νίκαιας και στον αγώνα Προοδευτικής – Αιγάλεω . Η κηδεία θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 14.45 στο Γ’ Νεκροταφείο ( εκκλησία Καθολικών ) Καλό ταξίδι κυρ- Νίκο …….

Έφυγε χθες από ανακοπή καρδιάς  σε ηλικία μόλις 36 ετών ο Γιάννης Καραβάς γιος του επί σειρά ετών Γενικού αρχηγού του ΑΣ Δραπετσώνας Κώστα . Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό της Αναλήψεως Δραπετσώνας . Αντί στεφάνου η οικογένεια παρακαλεί όποιος θέλει να βάλει ένα οποιοδήποτε συμβολικό ποσό  για την « Κιβωτό του κόσμου –στέγη για την μητέρα και το παιδί »