Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Έξαλλοι είναι οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ Πειραιά με την απόφαση της ΕΠΟ να ανέρχεται μόνος ένας πρωταθλητής από όλες τις Ενώσεις στην Γ’ Εθνική . Ακόμα και από τις ιδρύτριες Ενώσεις Αθήνας, Πειραιά, Μακεδονίας . Των οποίων οι πρωταθλητές των δυο ομίλων θα πρέπει να δίνουν μεταξύ τους αγώνα μπαράζ. Αυτό αποφάσισαν οι « φωστήρες » της Ομοσπονδίας  και στον Πειραιά υπάρχει οργή αφού η απόφαση αυτή θεωρείται προσβλητική. Γι’ αυτό και ξεκίνησαν τις ενέργειες τους . Σαν πρώτο δείγμα  θεωρούνται οι παραιτήσεις Ανατολάκη και Χολέβα από την ΕΠΟ. Βέβαια αυτό δεν πρόκειται φυσικά να …συγκινήσει τους εμπνευστές αυτής της κίνησης . Όμως στην ΕΠΣΠ θέλουν να φτάσουν στα άκρα . Για Δευτέρα ή Τρίτη ετοιμάζεται έκτακτο Διοικητικό συμβούλιο όπου θα παρθούν αποφάσεις και θα δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις τους. Τα σωματεία είναι έτοιμα για να κινητοποιηθούν . Είναι φανερό ότι η  κίνηση αυτή γίνεται για να «πλήξει » Αθήνα και Μακεδονία που υποστηρίζουν την αντίπαλη παράταξη . Και την « πληρώνει » και ο Πειραιάς. Αστεία πράγματα  Μόνο ένας περίεργος νους , για να μην χρησιμοποιήσουμε άλλη έκφραση , θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο παραμονές εκλογών στην Ομοσπονδία .Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο. Σταματήστε τους όσο είναι καιρός …..

Δεν του έφτανε το πρόβλημα με την ΕΠΟ του Γιώργου Ανατολάκη έχει και το προσωπικό του με το πόδι του. Που τον κρατάει σε ακινησία στο σπίτι του. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα πρέπει να χειρουργηθεί ή όχι…

Μας έπαιρνε τακτικά τα τελευταία χρόνια για να μάθει νέα ., Για να γράψουμε τις ευχές του για την αγαπημένη του ομάδα τον Αστέρα Κερατσινίου , του οποίου υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος . Κι αν καμιά φορά καθυστερούσα να γράψω κάτι μου έλεγε « Μήπως με ξέχασες; Αλλά αν δεν μπορείς βάλτο όποτε θέλεις εσύ. Δεν θέλω να σε πιέζω » Τον τελευταίο καιρό μετά το τέλος του πρωταθλήματος σταμάτησε να επικοινωνεί  μαζί μας . Χθες μάθαμε ότι «έφυγε » από την ζωή.  Αυτός ήταν ο Παναγιώτης Καραπάνος . Ένας σπουδαίος άνθρωπος . Ήταν 88 ετών αλλά αισθανόταν πολύ νέος. Ο θάνατος του αγαπημένου του γιου του παλαιού τερματοφύλακα και προέδρου των Νέων Ευγενείας Δημήτρη τον Οκτώβριο του 2012 τον «τσάκισε » και του έκοψε χρόνια από τη ζωή του . Όλοι οι φίλοι του θα τον »αποχαιρετήσουν » σήμερα στις 11 το πρωί στο Νεκροταφείο του Σχιστού . Τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς από την διοίκηση του Αστέρα Κερατσινίου . Η οικογένεια του παρακαλεί αντί στεφάνου όσοι επιθυμούν να δίνουν χρήματα για την «Κιβωτό του κόσμου » . Θα υπάρχει μάλιστα ειδικό κουτί σήμερα στην κηδεία. Καλό σου ταξίδι κυρ- Παναγιώτη . Θα μου λείψεις….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply