Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Μια νέα προσπάθεια ξεκινά φέτος ο Άρης Αμφιάλης που θα εμφανιστεί εντελώς ανανεωμένος . Άλλωστε ο σύλλογος πάντα έχει παράδοση στις υποδομές του και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν καλά όλοι πως ο μόνος δρόμος για τα σωματεία είναι οι ακαδημίες του. Τα παιδιά που προέρχονται από κει είναι  το μέλλον του ποδοσφαίρου  και εκεί πρέπει να ρίξουν το βάρος όλα τα σωματεία . Μόνο κέρδος θα έχουν χρησιμοποιώντας νεαρά παιδιά  . Το εφαρμόζουν πλέον αρκετές ομάδες. Χρειάζεται όμως μεγάλη υπομονή και επιμονή. Και τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα έλθουν…

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ΕΠΣ Πειραιά και τα έργο της  ο υπεύθυνος της ΕΠΟ για τις σχολές προπονητών Τέλης Μπατάκης στην πρώτη της σχολής Προπονητών UEFA Α΄ (β΄ φάση) που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι  στον Πειραιά. Μάλιστα στο  περιθώριο της εκδήλωσης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΠ Γιάννη Σπάθα από τον οποίο ζήτησε να μεταφέρει  στον γιο του Βασίλη τα συγχαρητήρια του για την άνοδο της Προοδευτικής στη Γ’ Εθνική….

Η ΑΕ Νίκαια αναδιοργανώνεται σε όλους τους τομείς. Ήδη παρουσιάζεται δυνατή στα διοικητικά , κάνει καλές μεταγραφές και οργανώνει τις υποδομές της . Ότι καλύτερο για ένα σύλλογο….

Στον Ήφαιστο υπάρχουν μεγάλοι στόχοι για φέτος. Η ομάδα επανήλθε στην Α’ Κατηγορία και μέχρι τώρα είναι πρωταθλήτρια στις μεταγραφές, αποκτώντας πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές.. Ο ιστορικός σύλλογος αναμένεται να είναι από τις εκπλήξεις της φετινής χρονιάς….

Το φλερτ ανάμεσα στον Θοδωρή Κύρια και την Χαλκηδόνα είχε ξεκινήσει πριν απο δυο μήνες περίπου. Στον αγώνα που διοργάνωσε  ο Νικαιώτικος σύλλογος  στη μνήμη του Χρήστου Πλάκα και του Παναγιώτη Μιχαλέτου παίζοντας απέναντι στην ομάδα Κ21 του Ατρομήτου Αθηνών.. Στο παιχνίδι αυτό ο Κύριας έπαιξε με την φανέλα  της Χαλκηδόνας , κάτι που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν καθόλου τυχαίο.  Το είχε μάλιστα επισημάνει και   η στήλη  πρόσφατα . Αμέσως μετά από τη λύση συνεργασίας του Θοδωρή με την Οδηγήτρια..…

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του παλαιού παράγοντα του Παννεαπολικού και παρατηρητή της ΕΠΣΠ Παναγιώτη Παρακοιλιώτη . Τα θερμά  της συλλυπητήρια απευθύνει ο πρόεδρος Τάσος Τσίλης και   η  διοίκηση του συλλόγου, μέλη της οποίας θα παραβρεθούν στην κηδεία που πιθανότατα θα γίνει αύριο….