Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Διακοπή αγώνα είχαμε την Κυριακή στο ΣΕΦ . Σε ένα όχι οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά ανάμεσα σε δυο γειτονικές ομάδες . Και όχι απλά γειτονικές . Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου απέναντι στην ΑΕ Χατζηκυριακείου. Ο πρώτος δημιουργήθηκε από άτομα που αποχώρησαν από την δεύτερη. Πολλές ιδιαιτερότητες λοιπόν. Τον κίνδυνο τον είχαν « μυριστεί  » αρκετοί . Ο Μιχάλης Μουσελής το έλεγε μέρες πριν . Γι’ αυτό και είχε ζητήσει από την ΕΠΣΠ να προσέξει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η οποία με τη σειρά της όρισε έμπειρους    διαιτητή( Φιλακούρης)  και παρατηρητή(Μαλούχο) ενώ παρών ήταν και από την ΕΠΣΠ ο Γιάννης Σταματάτος ,  κάτι που αναγνώρισε και ο παράγοντας της ΑΕ Χατζηκυριακείου  . Το ερώτημα είναι άλλο. Ποια ήταν τα άτομα που εισήλθαν στο γήπεδο και προκάλεσαν την διακοπή; Τα οποία παρεμπιπτόντως να πούμε δεν είχαν εμφανιστεί σε προηγούμενους αγώνες. Όποιον και αν ρωτήσαμε δεν μας διαφώτισε καθόλου. Το αντίθετο θα λέγαμε.. Χώρια ότι κάποιοι είχαν  κλειστά τα κινητά τους, αλλά και τα στόματα τους. Σαν να μην ήθελαν  να μιλήσουν . Ο νόμος της σιωπής. Τον λόγο έχει πλέον η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ που θα πρέπει να ακούσει τις απόψεις να μελετήσει και το  φύλλο αγώνα και να δώσει, αν δώσει, λύση…..

Ο ΑΟ Καραβάς στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας , και οι Αετός Κορυδαλλού και ΑΠΟ Κερατσίνι στον 2ο συνεχίζουν χωρίς βαθμολογικές απώλειες . Αντίθετα  χωρίς βαθμό παραμένουν η Αρμενική και  η άλλοτε  κραταιά Ελλάδα Ποντίων που δέχτηκε έξι τέρματα από την Νίκη Ρέντη η οποία πριν από δυο εβδομάδες είχε ηττηθεί με 0-7 από την Οδηγήτρια…

Ανησυχητική η κατάσταση στην ΑΕ Μοσχάτου . Που βρίσκεται στην πιο άσχημη κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας της . Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε μια εβδομάδα , γνώρισε τρεις ήττες από τις οποίες οι δυο μέσα στην κάποτε πανίσχυρη έδρα της , και δέχτηκε 10 τέρματα….

«Έφυγε » από τη ζωή  ο πατέρας  του τεχνικού  του Ερμή Κορυδαλλού Βασίλη Σταύρου. Η διοίκηση του συλλόγου συλλυπείται βαθύτατα τον προπονητή της και μετέχει στο βαρύτατο πένθος τoυς….