Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Το έχουμε πει και από τον Απρίλη . Το τροποποιητικό σχέδιο με τα δελτία που «ανακάλυψαν» κάποιοι δεν ωφελεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά το ταμείο της Ομοσπονδίας. Τα σωματεία θα υποχρεούνται να ανανεώνουν όλα τα δελτία των αθλητών τους από 11 ετών και πάνω καταβάλλοντας το σχετικό παράβολο, ανάλογα με την διάρκεια του δελτίου , που θα είναι ορισμένου χρόνου . Για δελτίο ενός έτους το παράβολο είναι 70€, δυο ετών 60€, 3 ετών 50€, 4 ετών 40€, 5 ετών 30€. Το κατώτατο παράβολο έκδοσης δελτίων αυξάνεται κατά 50%. Δηλαδή από 20 σε  30€. . Επίσης με το τροποποιητικό σχέδιο  τα ερασιτεχνικά σωματεία ,χάνουν πλέον τα δικαιώματα επί των ποδοσφαιριστών τους , αφού θεωρείται βέβαιο ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα υπογράφουν δελτία μικρής χρονικής διάρκειας. Κορόϊδα είναι ; Συμπέρασμα . Κάποιοι έστω και την τελευταία στιγμή το κατάλαβαν  και το σχέδιο θα πάει στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας βελτιωμένο .Οι κανονισμοί χρειάζονται αλλαγές που να βοηθούν τα σωματεία και όχι να τα επιβαρύνουν . Όλες οι Ενώσεις θα πρέπει να αντιδράσουν  για να μην περάσουν τέτοιες καταστροφικές για τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία ιδέες. Η ΕΠΟ αντί να κάνει …εφευρέσεις , ας βρει τρόπο να πάρουν τα ερασιτεχνικά  σωματεία τις επιχορηγήσεις …..

***Δυο εκπρόσωποι του ωραίου φύλου( δεν θα μπορούσα να το πω ασθενές) υπέβαλλαν  την παραίτηση τους  τις τελευταίες μέρες Είναι η Γενική Γραμματέας του Πειραϊκού Μάρια  Ρούσσου  και η αντιπρόεδρος του ΑΟ Ζέας  Χρυσή Παπαδάκη .Τέλος εποχής ή αρχή μιας νέας πορείας ; Μάλλον το δεύτερο  ισχύει . Όπως λέγεται και οι δυο έχουν βρει ήδη  το νέο τους « λιμάνι». Να λοιπόν που οι μεταγραφές θηλυκών παραγόντων έχουν πέραση πλέον στον χώρο μας …..

***Το Πρόεδρο της Προοδευτικής, κ. Βασίλη Κατσαρό θα φιλοξενήσει σήμερα  13.00-14.00  το αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού 1 90.4 FM,  «Πινελιές στα σπορ»,  σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Θα μπουν στο μικροσκόπιο η χρονιά που πέρασε, η κατάκτηση του κυπέλλου Πειραιά και φυσικά οι μεταγραφικές επιτυχίες των τελευταίων εβδομάδων, που έχουν στόχο την επαναφορά της ιστορικής ομάδας στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου…..