Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Η χορηγία  της ΠΑΕ Ολυμπιακός  και του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την Ένωση , είναι μια βαθιά οικονομική ανάσα για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και τα σωματεία , σε αυτές τις δύσκολες εποχές με τα τεράστια προβλήματα. Όπου δύσκολα να βάλει κάποιος τα χέρι στη τσέπη και να βοηθήσει.

« Αν δεν ήταν ο Μαρινάκης με την χορηγία του , όλα τα σωματεία θα χρωστούσαμε πάνω από χίλια ευρώ στην ΕΠΣΠ . Γι’ αυτό τον λόγο του είμαστε ευγνώμονες και τον ευχαριστούμε  » δήλωσε ο παράγοντας του ΑΟΚ Φαλήρου Γιώργος Σιάκουλης….

***Παρέμεινε ο Σίμος Καραγιαννίδης στον ΑΟ Κορυδαλλό. Η συμβολή του στην άνοδο αναγνωρίστηκε από τους υπευθύνους . Ο ίδιος παραμένει σοβαρός και προσγειωμένος , όπως τότε που έπαιζε μπάλα. Από τα καλύτερα παιδιά των Πειραϊκών γηπέδων….

***Ο Θοδωρής Ντέμος πήγε στον Πειραϊκό μετά από τρία χρόνια παραμονής στον Θησέα . Που έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τεχνικό ο οποίος εργαζόταν την χρονιά που πέρασε σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Ένας κύκλος είναι η ζωή …

***Για επαγγελματικούς λόγους δεν θα ασχοληθούν διοικητικά φέτος  με τον αγαπημένο τους ΑΟ Καστέλλας , ο Κώστας Μούκογλου και η σύζυγος του Ισμήνη που άνοιξαν αποθήκη χαρτικών στην Καλλίπολη. Μέσω της στήλης ευχαριστούν τον πρόεδρο του συλλόγου Πάρη Αναστασάκο  τα διοικητικά στελέχη Γιάννη Κατσό και Κυριάκο Ποθητό που τους δέχτηκαν στον σύλλογο καθώς και τους προπονητές Νίκο Σκαρμούτσο και Άρη Κακογιάννη .Εύχονται δε στην ομάδα να επανέλθει άμεσα στην Α’ Κατηγορία…

Στη Γενική Συνέλευση Πειραϊκού συλλόγου αναμένεται να γίνει μεγάλο σούσουρο . Για την …πλάκα . Και δεν κάνω καθόλου πλάκα …..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply