Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου Πειραιά και άρχισαν τα τηλεφωνήματα και οι προβλέψεις . Κάποιοι τολμηροί μίλησαν για επανάληψη του περυσινού τελικού ανάμεσα σε Αετό και Κερατσίνι.  Δεν θα το υποστηρίξουμε , με την έννοια ότι τα φαβορί φαίνονται μέσα στο γήπεδο . Εκεί δείχνουν την αξία τους. …Η κλήρωση έγινε με άψογο τρόπο , όπως πάντα από την επιτροπή του Κώστα Χολέβα . Το πιο σημαντικό είναι ότι αποφασίστηκε σε συμφωνία με τα σωματεία οι αγώνες να γίνουν ξεχωριστά , ένας κάθε Τετάρτη, ώστε να μπορέσουν να τους παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι…..

Κάτι πρέπει να γίνει με τον τοίχο που βρίσκεται μισό μέτρο πίσω από την εστία στο γήπεδο « Παντελής Νικολαΐδης». Το προστατευτικό κάλυμμα που υπήρχε ,έχει σχιστεί από την πολυκαιρία και θα πρέπει να τοποθετηθεί καινούργιο  . Μέσα σε ένα μήνα είχαμε τρεις τραυματισμούς παικτών . Προχθές κτύπησε ο Φύπε της Χαλκηδόνας στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Ας βρεθεί μια λύση από το Δήμο της Νίκαιας , την ΕΠΣΠ ή από οπουδήποτε αλλού . Έστω και με την μορφή χορηγίας.  Εάν δεν γίνουν άμεσα οι κατάλληλες κινήσεις , ενδέχεται και να θρηνήσουμε θύματα……

Το  fair play σε όλο του το μεγαλείο. Ο ποδοσφαιριστής του Φαληρικού Χατζημελετιάδης , βγαίνει μόνος του έτοιμος για να σκοράρει. Βλέποντας όμως ότι ο αντίπαλος του Λ. Υφαντίδης της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα  έχει κτυπήσει μόνος του και βρίσκεται στο έδαφος , προτιμά να στείλει την μπάλα άουτ.…

Τελικά εκεί στον Παντζιτζιφιακό θα παρακαλάνε πλέον τον διαιτητή να μην τους ξαναδώσει πέναλτι. Το τέταρτο έχασαν για φέτος και μάλιστα πάλι σε κρίσιμο παιχνίδι   στο 92’. Τι κακό είναι κι αυτό…..

Σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου , και στις τρεις κατηγορίες σημειώθηκαν γκολ . Ιδιαίτερα παραγωγική Κυριακή……..

Ρε Γιώργο Χατζηελευθερίου έφυγες νωρίς . Η καταραμένη ασθένεια που σε ταλαιπώρησε αφάνταστα  τους τελευταίους μήνες σε νίκησε τελικά. Το πάλεψες με θάρρος , δύναμη και πάνω από όλα αξιοπρέπεια , αλλά δεν άντεξες . Ακόμα και πριν από ένα μήνα περίπου που σε είδα στο γήπεδο του Κορυδαλλού , το αγαπημένο σου στέκι , καθισμένος στην καρέκλα δίπλα από υο κυλικείο , προσπαθούσες να φανείς δυνατός. « Μια χαρά σε βλέπω » σου είπα προσπαθώντας να σου δώσω κουράγιο  και χαμογέλασες γλυκόπικρα. Γιατί  ήξερες. Όλα τα ήξερες από την αρχή.  Χθες έφυγες για το μεγάλο ταξίδι.  Θα μας λείψει φίλε. Πάνω από όλα από την αγαπημένη οικογένεια σου.  Και μετά από την άλλη οικογένεια σου τον Αετό Κορυδαλλού. Για την ομάδα σου, που έδωσες τόσα  πολλά . Θα λείψεις κι από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο  που χωρίς την παρουσία σου γίνεται φτωχότερο. Θα λείψεις κι από μένα προσωπικά . Είχαμε μια πολύ καλή επαφή μέσω facebook ,   όπου ανταλλάσαμε απόψεις  για όλα τα θέματα κοινωνικά και αθλητικά . Κι ας είχαμε τις ψιλοκοντρίτσες μας για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Καλό ταξίδι αδελφέ . Θα μας λείψεις πολύ, αλλά θα ξέρουμε ότι από κει ψηλά θα μας βλέπεις και θα μας παρακολουθείς. Και θα νοιάζεσαι για μας …..