Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τα πρωταθλήματα βρίσκονται  στο φόρτε τους . Οι αγώνες είναι συναρπαστικοί οι περισσότεροι ενώ κάποιοι  κρύβουν εκπλήξεις . Κάποια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες.  Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή από όλους . Ποδοσφαιριστές, παράγοντες , προπονητές , διαιτητές, ΕΠΣΠ . Λάθη κάνουν  όλοι . ….

Τρίτος προπονητής για φέτος στον Αργοναύτη . Μετά τον Σκλάβο, ο Σκαλτσάς και τώρα ο Μεϊμάρογλου . Ο οποίος με τη σειρά του , αλλάζει φέτος ομάδα για Τρίτη φορά . Ελλάς Ποντίων αρχικά, Ηρακλής Ελευσίνας στη συνέχεια και τώρα ο ιστορικός σύλλογος του Χατζηκυριακείου. Μακάρι να είναι και για τις δυο πλευρές η τρίτη και ….φαρμακερή….

Στην αντεπίθεση περνά η Χρυσή Παπαδάκη. Η πρόεδρος του Πανφαληρικού  είναι αποφασισμένη να υποβάλλει μηνύσεις σε άτομα που σε αγώνα της περασμένης Κυριακής  μίλησαν σε βάρος της με υβριστικούς χαρακτηρισμούς  και μάλιστα ενώ η ίδια δεν ήταν στο γήπεδο….

Σχεδόν κάθε ομάδα έχει Αλβανό στο ρόστερ της . Ακόμα και η Χαραυγή . Η οποία δεν διαθέτει Αλβανό  σε εθνικότητα , αλλά σε …όνομα .  Τον 27χρονο αμυντικό Αποστόλη Αλβανό…

Σήμερα στο  dailytvradio  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..

«Έφυγε » από τη ζωή και κηδεύτηκε χθες ο παλαιός πρόεδρος του Αργοναύτη  Εμμανουήλ Ρούσσος . Ήταν ηγέτης του συλλόγου την  δεκαετία 1980-1990 . Στο παιχνίδι με τον Αία Σαλαμίνας θα κρατηθεί  ενός λεπτού σιγή  στη μνήμη του…..