Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τεράστια απήχηση είχε το θέμα των Μικτών για το οποίο γράψαμε χθες .Ο Γενικός Γραμματέας του Αετού Κορυδαλλού Γιάννης Μπούλιαρης μας έγραψε :

Μπράβο σας για το σχόλιο, για τις μεικτές του Πειραιά. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Δεν υπάρχει οργάνωση, οι παίκτες που επιλέγονται δεν παρακολουθούνται δ συστηματικά. Αποτέλεσμα να μην υπάρχει πραγματική εικόνα για την κατάσταση που βρίσκονται τα παιδιά. Με αποτέλεσμα να εκτίθενται όλοι .»….

Από τον προπονητή και κορυφαίο στέλεχος  της ΑΕ Νίκαιας Γιάννη Μωυσιάδη λάβαμε για το ίδιο θέμα , την παρακάτω επιστολή: «Πάντα διαβάζω τη στήλη σου. Σχετικά με τις Μικτές που σαν Πειραιώτης θέλω πάντα να κερδίζουν, αλλά… Φέτος λοιπόν αποφάσισα να ασχοληθώ με τις ακαδημίες της ομάδας μας γιατί πιστεύω ότι αν θέλω να προσφέρω στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο θα είναι μόνο στις αναπτυξιακές ηλικίες. Και ξεκινάω τις συναντήσει με τις ομάδες για τις ώρες στο « Παντελής Νικολαΐδης ».Με μια λέξη χάος. Ώρα 4 γήπεδο μισό με 25-30 άτομα στην προπόνηση και το ευτράπελο μόνο μια ώρα στη διάθεση μου  και τους συναδέλφους προπονητές με το δίκιο του για να βγω πιο γρήγορα . Πως θέλεις λοιπόν από τον  εκάστοτε προπονητή να κάνει δουλειά; Και αυτή η δουλειά θα φανεί βέβαια και στις Μικτές που πάνε τα παιδιά μας . Είναι και άλλα πολλά που αν ήθελε η Ένωση και ενδιαφερόταν για τις Μικτές να κάνει πολλά  πράγματα είμαι στη διάθεση σου για οποιαδήποτε συζήτηση. Δυστυχώς έχουν απαξιώσει όλοι τις Μικτές που για εμάς κάποτε ήταν τιμή να φορέσεις την φανέλα της Ένωσης . Βέβαια και γι’ αυτό έχω απάντηση, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.»…

Βίοι… αντίθετοι για ..νονό και βαφτιστήρι. Ο Μανώλης Ιωάννου ένας από τους βασικότερους και σταθερότερους  ποδοσφαιριστές του Αστέρα Νίκαιας πήρε μεταγραφή για τον Αετό Κορυδαλλού .Την αντίθετη ακριβώς πορεία ακολούθησε ο Αποστόλης Πλιάγκας   που δε μπόρεσε να κερδίσει το χρόνο συμμετοχής που ήθελε όταν το καλοκαίρι πήγε από τον Αστέρα στον Αετό (100′) και ξαναγυρίζει στην ομάδα του, για να προσφέρει και πάλι  όπως τα δυο προηγούμενα χρόνια , Να σημειωθεί ότι ο Ιωάννου είναι νονός του Πλιάγκα και μάλιστα αυτός τον είχε πάει στον Αστέρα Νίκαιας…..

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο φίλος Στάθης Αμαραντίδης . Ένας από τους πιο σημαντικούς εργάτες του Πειραϊκού και ειδικότερα του Δραπετσωνίτικου ποδοσφαίρου .  Τι να του ευχηθούμε ; Τι άλλο. Να είναι πάντα δυνατός και να ασχολείται με τις ομάδες και την μπάλα. Αυτή είναι η ζωή του, τελικά…..

Ο Άγιος Βασίλης πήγε λίγο καθυστερημένα στην Χαραυγή και μάλιστα με δυο καλά δώρα . Μεταγραφικά εννοείται .Και μάλιστα επιθετικού χαρακτήρα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα .Από Δευτέρα  τα σπουδαία. Μιλάμε για σίγουρες ειδήσεις . Κι όχι για  …τρίχες κατσαρές…..