Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το έχουμε αναφέρει και παλαιότερα . Αρκετοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές σωματείων χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την άποψη τους. Δεν είναι κακό αυτό. Ορισμένοι όμως χρησιμοποιούν βαρύτατους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς , οι οποίοι μπορούν να επιφέρουν και τιμωρίες , όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας. Ας προσέχουν λοιπόν κάποιοι και να μην ξεφεύγουν από τα όρια….

Τι συμβαίνει στον Αργοναύτη; Αρκετοί παίκτες από αυτούς που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι αποχώρησαν. Είναι  οι Ηλιόπουλος, Ζιούπα, Καραγιάννης, Κατρακύλας, Γεροπαναγιώτης  . Όλοι είχα αποκτηθεί με εισήγηση του τότε προπονητή της ομάδας Μπάμπη Σκλάβου που έχει αποχωρήσει από τον περασμένο μήνα. Να δούμε πότε αυτός ο ιστορικός, αλλά ταλαιπωρημένος , σύλλογος θα μπορέσει να βρει τον δρόμο του…..

13 αγώνες όρισε η Επιτροπή πρωταθλήματος το Σάββατο . Τους περισσότερους από κάθε άλλη φορά . Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν για να «αποσυμφορηθεί» η Κυριακή  και να υπάρχει μια μεγαλύτερη άνεση στον ορισμό των διαιτητών ….

Με αφορμή τη διαιτησία του Φιλακούρη στον αγώνα με τον Αστέρα Κερατσινίου, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κερατσινίου Διαμαντής Ρίζος μας είπε ότι αν και δεν είναι υπέρ της εξαίρεσης διαιτητών, αλλά σκέπτεται σοβαρά να ζητήσει να μην σφυρίζουν την ομάδα του, συντοπίτες του. « Αρκετά έχουμε καεί.» τόνισε ο Διαμαντής…..

Απάντηση  στα όσα είπε χθες ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΑΣ Ποντίων Βαγγέλης Χατζημανώλης , δίνει σήμερα ο πρόεδρος της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας . Συγκεκριμένα δήλωσε:

« Σε μένα τον εμπνευστή και ιδρυτή των πρωταθλημάτων υποδομής σε όλη την Ελλάδα το 1980 , που πιθανότατα να ήσασταν αγέννητος κ. Χατζημανώλη , δεν περνάνε ηθικές συμβουλές περί ακαδημιών . Εδώ είναι ποδόσφαιρο και στόχοι σωματείων . Δεν μετράει, ούτε το χρήμα των ακαδημιών ούτε το χαμόγελο των παιδιών και των εμπλεκομένων σε ακαδημίες. Δεν είμαστε ούτε κατηχητικό ούτε εξωραϊστικός σύλλογος. Στόχος μας είναι η ανάδειξη ικανών αθλητών για τις πρώτες ομάδες , μέσα από σοβαρούς αγώνες που δεν διακωμωδούν  το  άθλημα  και δεν γελάει ο κόσμος . Όταν κάποιος  βάζει ή δέχεται στο ποδόσφαιρο 14 γκολ και χαμογελάει  και δεν λυπάται  , έχει πρόβλημα και να πάει να το κοιτάξει.»………