Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η ετήσια γιορτή πλέον της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών αποτελεί το γεγονός της χρονιάς  κάθε έτος. Τα μέλη της διοίκησης με τεράστια όρεξη και πολύ μεράκι φέρνουν σε πέρας κάθε φορά την εκδήλωση που από χρόνο σε χρόνο είναι και καλύτερη . Ο πήχης πλέον έχει ανέβει πολύ ψηλά….

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας βρισκόταν με διπλή ιδιότητα στην γιορτή των βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά . Εκπροσώπησε παράλληλα και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ Βασίλη Βασιλειάδη. Μάλιστα ο κ. Χολέβας ανακοίνωσε από βήματος την προσφορά σημαντικού αριθμού προσκλήσεων προς την διοίκηση των  βετεράνων για τον χθεσινό αγώνα  Κυπέλλου με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά  ευχαρίστησε για την προσφορά αυτή, από βήματος τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κ. Βασίλη Βασιλειάδη…..

Η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών τίμησε τον Σοφοκλή Ξυνή  πρόεδρο του εκπαιδευτικού ομίλου Ξυνή( και όχι των ΙΕΚ ΑΛΦΑ  τα οποία σημειωτέον  πρόσφεραν την υποτροφία φοίτησης ) όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε .Επειδή ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, το βραβείο του παρέλαβαν ο διευθυντής επικοινωνίας του Ομίλου Αντώνης Γλύκας και ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας που με την παρουσία τους έδωσαν ένα διαφορετικό και όμορφο «χρώμα» στην εκδήλωση . …

Προπονητής σε σύλλογο του Πειραιά έκανε δηλώσεις στο διαδίκτυο για τον αγώνα αυτής εβδομάδας , χωρίς να ξέρει ότι τον έχουν «τελειώσει». Εκτός αν οι δηλώσεις είναι …μπαγιάτικες …..