Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το  θέμα της διαιτησίας τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε έξαρση . Τα πρωταθλήματα είναι στο φόρτε τους . Θα πρέπει λοιπόν όλοι να αντιμετωπίζουν τα πράγματα με σοβαρότητα και ψυχραιμία. Και όχι να δημιουργούν προβλήματα για να επηρεάσουν καταστάσεις. Όλοι ξέρουν ότι δεν μπορούν να εξαιρούν διαιτητές , αλλά το κάνουν. Σκέφτεστε τι θα γινόταν αν το έκαναν αυτό όλες οι ομάδες ; Ποιοι θα σφύριζαν ; Όλοι ξέρουμε σε ένα μικρό χώρο   όπως είναι ο Πειραιάς ποδοσφαιρικά, ποιοι είναι οι καλοί  και ποιοι οι κακοί διαιτητές . Από κάθε άποψη. Δεν πρέπει όμως όλα τα πράγματα να τα βλέπουμε καχύποπτα. Ας πάψουν ορισμένοι να είναι καχύποπτοι σε όλα. Να σταματήσουν να βλέπουν εφιάλτες…..

Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο χαιρετίζει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή στα γήπεδα του Δημοσθένη Ορφανού. Μετά από ενάμιση χρόνο ο ικανότατος διαιτητής επιστρέφει αύριο , υγιέστατος και δυνατός για να σφυρίξει και πάλι. Αισθητή η απουσία του το διάστημα  αυτό. Η διαιτησία έχει ανάγκη διαιτητές σαν τον Ορφανό που επιστρέφει δριμύτερος . Ο Δημοσθένης αποτελεί κόσμημα για τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο του Πειραιά……

Εκτός Αθηνών βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Γιάννης Σπάθας για επαγγελματικούς λόγους. Γι’ αυτό το λόγο δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο σημερινό μνημόσυνο για τα θύματα της θύρας 7 στο γήπεδο Καραϊσκάκη.. Επίσης δεν θα είναι αύριο στην κοπή της πίτας του Ερμή Κορυδαλλού και του Φοίνικα Αγίας Σοφίας στους  οποίους στέλνει τις ευχές του για καλή χρονιά. Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αυριανό απογευματινό  αγώνα του Ερμή με την Χαραυγή…….

Ο Γιάννης Τάκος είναι τερματοφύλακας στον Αστέρα Νίκαιας . Και όχι μόνο . Ασχολείται με πολλά πράγματα στην ομάδα . Η προσφορά του είναι τεράστια και βοηθά όπου του ζητηθεί . Αυτός κρατάει και τα στοιχεία των αγώνων της ομάδας …..

Άλλοι δυο έμπειροι παίκτες αποχώρησαν από τους Σαλαμινομάχους . Λογικά με αυτούς θα κλείσει οριστικά η πόρτα , αφού ουσιαστικά δεν έχουν μείνει άλλοι παίκτες από τους παλιούς. Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό . Πέντε συνεχόμενες ήττες μετράει η ομάδα που φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντιδράσει. Κάτι ακούγεται πάντως  για συγχώνευση με τους γείτονες…..

Πούλμαν για την μεταφορά των παικτών και φίλων  της Χαραυγής στον αυριανό αγώνα με τον Ερμή , έβαλε  ο Βασίλης Κατσαρός. Κι αν νικήσουν το βράδυ στον Βασίλη Καρρά και τον Νότη. Μπήκε για τα καλά στην ομάδα ο πρώην πρόεδρος της Προοδευτικής…..