Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Προς έγκριση είναι  η σύμβαση για την πλήρη ανακατασκευή του ΔΑΚ Κορυδαλλού τόσο για τον τάπητα του αγωνιστικού χώρου, όσο και για το ταρτάν. Μια ανάσα βρισκόμαστε από την προγραμματισμένη σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή δυο ποδοσφαιρικών γηπέδων και ενός κλειστού γυμναστηρίου στον χώρο των Λατομείων Κορυδαλλού. Το ανακοίνωσε από βήματος , στην γιορτή του Αετού Κορυδαλλού ο δραστήριος δήμαρχος της πόλης Σταύρος Κασιμάτης που εξέφρασε την βεβαιότητα ότι σε 1-2 χρόνια ο Κορυδαλλός θα είναι πλήρης από πλευράς αθλητικών εγκαταστάσεων , χάρη στη συνεργασία με τα σωματεία της πόλης…..

Μετά από δυο εβδομάδες ακούστηκε ότι θα κλείσει το γήπεδο Περάματος προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του πλαστικού τάπητα , όσο για το ΣΕΦ , εκεί που όλα είναι έτοιμα , εκεί που λέγεται ότι  πέφτουν οι υπογραφές, ακούγεται τώρα ( για μια ακόμα φορά είναι το πιο σωστό) ότι απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να δοθεί το «πράσινο φως». Αυτό συμβαίνει πάντα . Ένα εμπόδιο , δυστυχώς , βρίσκεται πάντα μπροστά μας . Τι είναι αυτό , κανείς δεν ξέρει. Κάποια στιγμή  όμως θα πρέπει αυτή η κοροϊδία να σταματήσει ….

Ετοιμάζονται πυρετωδώς στην ΕΠΣΠ για την μεγάλη γιορτή της προσεχούς Δευτέρας. Μια  εκδήλωση που φέτος είναι αφιερωμένη στον Πειραιώτη ερασιτέχνη παράγοντα και φίλαθλο. Το  ιδιαίτερο της φετινής γιορτής είναι ότι φέτος γίνεται για πρώτη φορά σε ένα διαφορετικό χώρο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές . Όπου όλοι θα κάθονται σε τραπέζια έχοντας μπροστά τους ένα χυμό ή ποτό με κάποια μεζεδάκια …..

Σημαντική κίνηση του ΑΣ Δραπετσώνας να βραβεύσει δυο μεγάλες δόξες της ομάδας τον Τάσο Κουτσούμπη και τον Λάκη Τσομίδη. Όμως εξίσου σημαντική είναι και η βράβευση του Μεγάλου  Στάθη Αμαραντίδη ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στον σύλλογο , αλλά και γενικότερα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο…..

Κάτι έγινε πάλι σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ για πλαστοπροσωπία . Ορισμένοι δεν διορθώνονται με τίποτα και δεν βάζουν μυαλό , δυστυχώς….