Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Δεν ορίσθηκαν διαιτητές για τους αγώνες των Σαλαμινομάχων ( με τον Ερμή) και της Ελλάδας Ποντίων ( με τον Καραβά) λόγω οφειλών των δυο σωματείων προς την ΕΠΣΠ. Αν αυτά εξοφλήσουν ή κάνουν κάποιο διακανονισμό σήμερα , τότε θα ορισθούν κανονικά, και οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν κανονικά…….

Φίλοι που διαβάζουν την στήλη επικοινώνησαν μαζί μας για να μας κάνουν τα παράπονα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο της Νίκαιας . Εκεί όπου  η βρωμιά έχει ξεπεράσει κάθε όριο . Εκεί όπου αφήνει κάποιος  το ποτήρι με τον καφέ του και το βρίσκει μετά από δυο εβδομάδες στην ίδια θέση . Εκεί όπου δεν υπάρχει καθαρίστρια για να επιμεληθεί τον χώρο.  Κι όμως σε αυτό τον χώρο που κινδυνεύει να γίνει εστία μόλυνσης , γυμνάζονται καθημερινά  εκατοντάδες παιδιά.( αρκετές ομάδες του Πειραιά καθώς και τμήματα υποδομών. Ας βρει επιτέλους μια λύση η δημοτική αρχή . Μιλάμε για απλά καθημερινά πράγματα , κι όχι για έργα συντήρησης ……

Κι όμως ο ποδοσφαιριστής της Χαραυγής Κούλης Ηλιόπουλος αναπληρωματικός ων , που είπε από τον πάγκο της ομάδας του σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή του Αμπελακιακού « ρούφα τα τέσσερα » τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική. Για μια περίπτωση που είναι απλά κίτρινη κάρτα . Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου, έγραψε στο φύλο αγώνα ότι τον απέβαλε . Αν η Πειθαρχική Επιτροπή το αγνοούσε αυτό μπορούσε κάποιο σωματείο που είχε έννομο συμφέρον να προσβάλλει την απόφαση  και να δικαιωθεί. Υπερβάλλων ζήλος λοιπόν από τον νεαρό διαιτητή που δεν πήγε στον Σύνδεσμο την Δευτέρα για να «τ’ ακούσει» από τους υπευθύνους. Θα μου πείτε τόσος θόρυβος για μια , έστω αυστηρή , απόφαση; Τι σημασία έχει ; Για την Χαραυγή έχει. Γιατί με αυτόν τον τρόπο χάνει το Κύπελλο  ήθους ; Δεν είναι άδικο;…..

Ζουν και αναπνέουν στην ΕΠΣΠ για την Δευτεριάτικη εκδήλωση .«Ψυχή» της γιορτής είναι ο διευθυντής των γραφείων  Παναγιώτης Νταλάκος που μαζί με το υπαλληλικό προσωπικό προσπαθούν  και εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια προκειμένου η γιορτή να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία……..

Η είδηση που γράφτηκε στο facebook  ότι ένας προπονητής ομάδας Α΄ Κατηγορίας έχει συμφωνήσει ήδη με άλλο σύλλογο και μάλιστα  του ίδιου ομίλου «άναψε φωτιές » . Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά και διάφορα . Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα φανεί σύντομα……