Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

Εκλογές λοιπόν στην ΕΠΣΠ  . Μέσα στον Μάρτιο τελικά , που τα πρωταθλήματα βρίσκονται στο φόρτε τους . Έτσι ορίζει το νέο καταστατικό . Παράταση, μέχρι τον Μάη ,   δεν μπορούσε να δοθεί . Τώρα λοιπόν τα σωματεία καλούνται στις 6 Μαρτίου , να αναδείξουν νέα διοίκηση στην Ένωση . Δεν ξέρω πόσο ήταν προετοιμασμένοι όλοι γι’ αυτή την εξέλιξη. Ο καιρός θα δείξει . Ή για την ακρίβεια,  οι αμέσως επόμενες μέρες . Η τωρινή διοίκηση, όπως όλα δείχνουν είναι διατεθειμένη, με ορισμένες ανανεωτικές αλλαγές, να συνεχίσει . Από κει και πέρα δεν φαίνεται να υπάρχει φως στον ορίζοντα . Για άλλη λύση εννοώ . Σε αναμονή λοιπόν….

Και εκεί που λέγαμε ότι ο αγώνας του ΑΠΟ Κερατσίνι με την ΑΕ Περάματος θα γινόταν στο ανακαινισμένο  « Π. Σαλπέας » φαίνεται ότι λογάριασαν όλοι χωρίς τον …εργολάβο. Που είπε ότι προέκυψε ένα θέμα και δεν μπορεί να παραδώσει το έργο τώρα. Έτσι το παιχνίδι θα γίνει στις Σιταποθήκες. Μάλιστα…..

Την Κυριακή που πέρασε δημιουργήθηκε ένα θέμα . Μια ομάδα θέλησε να κάνει ένσταση κακής συμμετοχής για ποδοσφαιριστή της αντίπαλης , ο οποίος νωρίτερα μέσα στον χρόνο είχε περάσει από δυο ακόμα ομάδες . Είχε δηλωθεί  στην 18αδα τους , αλλά δεν είχε αγωνιστεί . Ο ΚΑΠ αναφέρει ότι ένας παίκτης έχει δικαίωμα τριών μεταγραφών μέσα σε μια περίοδο , αλλά συμμετοχή μόνο σε ομάδες . Στη συγκεκριμένη περίπτωση τι ισχύει τελικά; Θεωρείται συμμετοχή η απλή αναγραφή στο Φύλο αγώνα ; Ρωτήσαμε αρκετούς  αλλά οι απόψεις ήταν διχασμένες. Εξαρτάται πως ερμηνεύει κάποιος τον κανονισμό.

Η ένσταση τελικά δεν έγινε. Καλό θα είναι όμως η ομάδα που έχει στις τάξεις της τον ποδοσφαιριστή , να το ξεκαθαρίσει το θέμα και να πάρει ,συγκεκριμένες αποδείξεις, αν δεν υπάρχει δεδικασμένο…..