Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Επικυρώθηκαν από το συμβούλιο της ΕΠΣΠ οι υποψηφιότητες  για τις αρχαιρεσίες της προσεχούς Δευτέρας. Είναι  οι πιο «ήρεμες» εκλογές  εδώ και πολλά χρόνια . Δεν υπάρχει αντίπαλη , προς την διοίκηση, παράταξη ενώ μόλις πριν μια εβδομάδα ανακηρύχτηκαν. Υπάρχει μόνο μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα , του Μιχάλη Μουσελή. Αντίθετα αυτή του Γιώργου Σιάκουλη  δεν πέρασε λόγω ελλιπών δικαιολογητικών , όπως ανακοινώθηκε. Όπως μάθαμε δεν προσκόμισε αντίγραφο ποινικού μητρώου . Για τον ίδιο λόγο δεν κατέθεσε υποψηφιότητα και ο Τέλης Ζαρωτιάδης. Προφανώς οι δυο άνδρες που ανήκουν στο ίδιο σωματείο ( ΑΟΚ Φαλήρου) , ήλθαν σε συνεννόηση . «Πολλά μπορούμε να πούμε αλλά δεν χρειάζεται προς χάριν του θεσμού και των σωματείων. Καλή επιτυχία στους υποψηφίους.» σχολίασε την απόφαση ο Σιακ. Που λίγες ώρες πριν είχε γράψει: «Η αποδόμηση της υποψηφιότητάς μου θα πέσει σε κενό διότι όλο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο, γνωρίζει ότι η εκλογή μου θα το βοηθήσει να βγει από το αδιέξοδο». Όσον αφορά  αυτό που του είπε ο  Γιάννης Σπάθας για  τις εκλογές  τον Μάρτη του  …2021 ο Σιάκουλης απάντησε : «Να είμαστε καλά φίλε Γιάννη, διότι θα έχουμε μπει σε ηλικία ΚΑΠΗ. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα παράρτημα στην ΕΠΣΠ  να μαζευόμαστε να λέμε τα παλιά. Για το 2021 λεω. Ενίοτε τα αστεία σου έχουν πολύ ουσία .Εξάλλου φίλοι μου ποδόσφαιρο είναι, μην το ξεχνάμε, αυτό θέλουμε να το βελτιώσουμε και δεν εξαρτάται μόνο από μας.»….

Τα περισσότερα από τα  αναπληρωματικά μέλη των εκλογών είναι σίγουρο , ότι θα απορροφηθούν σε επιτροπές οι οποίες αναμένεται να είναι αρκετά ανανεωμένες …..

Τα  τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής επιτροπής είναι οι Δημήτρης Βάλβης( Αργοναύτης) Αντώνης Μωυσίδης( ΑΕ Σαλαμίνας ) που  ήταν και στις προηγούμενες εκλογές ενώ νέο είναι ο Γιάννης Ράπτης από τον  Πανφαληρικό δείγμα ότι  γίνεται άνοιγμα και προς τα μικρά σωματεία . Αναπληρωματικά  μέλη της Εξελεγκτικής επιτροπής είναι οι Στέλιος Παπαλεξάνδρου( Αίαντα Σαλαμίνας και μέλος της  διοίκησης της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ) και Μίλτος Φωκίδης ( Παννεαπολικού) …..

Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης αμέσως μετά τις εκλογές , είναι η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης , όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια . Μια ευγενική προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Βασίλη Βασιλειάδη . Είναι τυχερή η ΕΠΣΠ που τους έχει κοντά της . Χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολο να επιβιώσει το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Αυτή είναι όλη η αλήθεια…..