Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Λίγα μόλις  24ωρα απομένουν  πριν από τις εκλογές της ΕΠΣΠ , τις πιο ήσυχες εδώ και δεκαετίες. Η σημερινή διοίκηση θα συνεχίσει  να διοικεί. Αυτό είναι το βέβαιο. Μέσα στην τετραετία που πέρασε έγιναν σημαντικές κινήσεις . Έγιναν όμως και λάθη .Τα οποία πρέπει να δίδαξαν τους υπευθύνους. Πιο έμπειροι πλέον στη θέση τους οι παράγοντες της Ένωσης , μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Από αυτές τις εκλογές νικητής θα  πρέπει να βγει το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Ανεξάρτητα από τα πρόσωπα που θα διοικήσουν , η ΕΠΣΠ ανήκει σε όλους. Κάθε άποψη ,  θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, αρκεί να είναι λογική. Να μπορούν όλοι να λένε την γνώμη τους…..

Την Δευτέρα θα πρέπει να κυλήσουν όλα ομαλά και μέσα σε  επιτρεπτά και πολιτισμένα πλαίσια . Και από την Τρίτη όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον Πειραιά  να βελτιωθεί και να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται…..

Μια διευκρίνιση .Τον Δημήτρη Βάλβη σαν τακτικό μέλος της Εξελεγκτικής επιτροπής πρότεινε η ΑΕ Χατζηκυριακείου κι όχι ο Αργοναύτης . Τουλάχιστον είναι από την ίδια γειτονιά…..

Περισσότεροι από 100 οπαδοί της Χαραυγής βρέθηκαν χθες στο γήπεδο και με καπνογόνα και συνθήματα παρότρυναν τους παίκτες τους  για να νικήσουν σήμερα τον ΑΟ Καραβά…..

Μια σημαντική ημερίδα για τον αθλητισμό διοργανώνει ο Αετός Κορυδαλλού για τα παιδιά των  ακαδημιών και τους γονείς τους   την προσεχή Τρίτη και ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού « Μελίνα Μερκούρη» στην αίθουσα « Πλειάδες».  Θα μιλήσουν τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΠ Μπάμπης Μοιραδωράκης και Μιχάλης Δαμιανάκης για θέματα διαιτησίας και νέους κανονισμούς , καθώς και ο σύμβουλος της ΕΠΣΠ και πρόεδρος της  Υγειονομικής Επιτροπής  Αντώνης Λεμονής  για θέματα υγείας και πρώτες βοήθειες . Καλούνται να δώσουν το παρών στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση όσοι επιθυμούν. Είναι σίγουρο ότι θα βγουν διπλά ωφελημένοι από αυτή τη συνάντηση….