Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Οι εκλογές πέρασαν. Το αποτέλεσμα αναμενόμενο. Τα σωματεία ανανέωσαν τον ψήφο εμπιστοσύνης τους στη διοίκηση με ποσοστό 80%. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα μέλη της θα πρέπει να επαναπαύονται και να καθησυχάζουν. Μπορεί να μην υπήρχε αντίπαλη παράταξη , αλλά το μήνυμα δόθηκε και καλό θα είναι να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους όλοι. Από τους ψήφους που πήρε ο καθένας , από τα 4 λευκά ψηφοδέλτια που ήταν ουσιαστικά ψήφος διαμαρτυρίας, αλλά και από κάποια άκυρα . Όχι όλα  , γιατί υπήρξαν και κάποια από αυτά που έδειξαν καθαρά ότι υπήρχε άγνοια . Μάλιστα κύριοι, υπήρξαν εκπρόσωποι σωματείων που δεν ήξεραν πώς να ψηφίσουν . Ίσως από κακή ενημέρωση , που είναι και το πιο πιθανό. Θα   σταθώ λίγο και στην υποψηφιότητα του Μιχάλη Μουσελή που ήταν αξιοπρεπέστατη , κατά γενική ομολογία. Έδωσε τον δικό του αγώνα , μόνος του στην κυριολεξία και οι ψήφοι που πήρε δεν ήταν λίγοι (17 συν ορισμένοι ακόμα από τα άκυρα). Δεν ξέρω αν ήταν ψήφοι διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης ή προτίμησης στον Μουσελή ώστε να υπάρξει μια δεύτερη φωνή στη διοίκηση. Ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι τα σωματεία εμπιστεύτηκαν για μια ακόμα τετραετία τη διοίκηση. Σίγουρα η πορεία της στη θητεία που έληξε ήταν καλή. Υπήρξε έργο .Βέβαια  έγιναν λάθη , τα οποία πρέπει να διορθωθούν . Και το πιο σημαντικό . Όλοι μαζί να βοηθήσουν για το καλό του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, το οποίο όλοι αγαπούν και υπηρετούν…..

Οι νέες επιτροπές , λόγω και της διεξαγωγής του Κυπέλλου , θα ανακοινωθούν μετά τις 20/ 3 όταν θα έχει ολοκληρωθεί και το Κύπελλο . Προς το παρών παραμένουν ως  έχουν……

Και να διευκρινίσουμε κάτι. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε στη Γενική Συνέλευση ήταν συνοπτική και πρωτόγνωρη. Μέσα σε μισή ώρα είχαν τελειώσει οι ομιλίες και άρχισε αμέσως η ψηφοφορία η οποία ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ… Δεν έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Αυτό γίνεται πάντα στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.  Αυτό θα συμβεί και φέτος. Τώρα βάσει το νέου καταστατικού έγιναν μόνο εκλογές …..

Σήμερα στο  www.dailytvradio.gr  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..