Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αμέσως μετά τον τελικό του Σαββάτου θα ασχοληθεί η νέα διοίκηση της ΕΠΣΠ με τις επιτροπές, οι οποίες σε αντίθεση με το διοικητικό σχήμα θα έχουν διαφορές σε πρόσωπα. Το σίγουρο είναι ότι θα ασχοληθούν με αυτές αρκετά από τα αναπληρωματικά μέλη του νέου Δ.Σ . Αυτό που θα πρέπει να προσέξει η διοίκηση είναι να ορισθούν τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις . Γιατί τα μέλη των επιτροπών θα πρέπει να βοηθήσουν όσο καλύτερα γίνεται τη  διοίκηση. Να σημειωθεί ότι βάσει του νέου καταστατικού η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου χωρίζεται και από την νέα χρονιά θα λειτουργούν ξεχωριστά…..

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Σάββας που για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί , συγχαίρει τη νέα διοίκηση για την εκλογή της και της εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της…..

Νέοι πυλώνες ηλεκτροφωτισμού από την πλευρά της εξέδρας τοποθετήθηκαν χθες στο γήπεδο Δραπετσώνας , γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό , αφού σε κείνο το σημείο δεν υπήρχαν φώτα , κάτι που δυσκόλευε το έργο των ποδοσφαιριστών. Η υπόσχεση όμως του Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου γίνεται πλέον πραγματικότητα…..

Ένα σοβαρότατο τραυματισμό παίκτη της εφηβικής ομάδας του ΑΠΟ Κερατσίνι είχαμε το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής κατά τη διάρκεια του αγώνα  με την Προοδευτική για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ . Ο νεαρός Παγώνης σε μια προσπάθεια του  κτύπησε στο γόνατο του , το οποίο στην κυριολεξία έφυγε από την θέση του . Όσοι  ήταν στο γήπεδο συγκλονίστηκαν από το ανατριχιαστικό θέαμα . Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων συμφώνησαν να διακοπεί το παιχνίδι . Όμως ο μικρός Παγώνης αν και σφάδαζε από  τους πόνους και λίγο πριν διακομιστεί στο Νοσοκομείο ζήτησε από τους συμπαίκτες του να συνεχίσουν το παιχνίδι όπως και έγινε .Το ευχάριστο είναι ότι το γόνατο του παιδιού πήγε στη θέση του με ανάταξη  μετά από προσπάθειες των γιατρών….

Περαστικά λοιπόν στο παλικαράκι που έδειξε σε μια τόσο δύσκολη στιγμή το μεγαλείο της ψυχής του….