Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το πρώτο από τα δυο μεγάλα ντέρμπι τους δίνουν σήμερα Κερατσίνι και Αετός Κορυδαλλού . Μέσα σε μια εβδομάδα παίζουν όλη τους τη χρονιά . Σήμερα για το πρωτάθλημα , το επόμενο Σάββατο για το Κύπελλο . Δυο από τα πιο σημαντικά σωματεία του Πειραιά δίνουν τις εξετάσεις τους. Ευχή μας να κυλήσουν όλα ομαλά , χωρίς παρατράγουδα  και νικητής να βγει το Πειραϊκό ποδόσφαιρο ……

Το « Κανάλι 1 »  είναι πάντα κοντά στα δρώμενα του  Αθλητικού Πειραιά . Θα βρίσκεται τόσο στο σημερινό παιχνίδι , όσο και στον τελικό του επόμενου Σαββάτου…..

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν οι βετεράνοι των Νέων Ευγενείας και της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά . Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο σύλλογο πρόληψης ατυχημάτων ανηλίκων δόθηκε ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε συνάνθρωπο μας που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα . Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε και η ΕΠΣΠ με τον Γιάννη Σπάθα , τον οποίο ευχαρίστησαν οι βετεράνοι…..

Σε λεπτή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο πρόεδρος του ΑΟ Κορυδαλλού Γιάννης Αγιουτάντης. Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αγαπητό φίλο από μας και όλους τους συνεργάτες του….

Με – 5 βαθμούς τιμωρήθηκε ο Αμπελακιακός σε αγώνα του παιδικού. Περίπτωση πλαστοπροσωπίας . Σε έναν άλλο αγώνα πάλι παιδικού πρωταθλήματος ΑΟ Κορυδαλλού – Σαλαμινομάχων ο προπονητής των φιλοξενούμενων πήρε την ομάδα και έφυγε επειδή   διαφώνησε με τον νεαρό διαιτητή επειδή άφησε δυο δυνατά μαρκαρίσματα. Μάλιστα….