Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Στριμώχτηκαν τελικά όλα τα παιχνίδια την Κυριακή ( με εξαίρεση ένα που θα γίνει Δευτέρα) . Σε δυο γήπεδα μάλιστα στο Π. Νικολαΐδης και στο Ρέντη θα γίνουν από τέσσερις αγώνες . Η Επιτροπή πρωταθλήματος τα κατάφερε . Τον λόγο έχει τώρα η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών που ήδη έχει πιάσει δουλειά για να μπορέσει να καλύψει κατάλληλα τους αγώνες…..

Ορίσθηκαν οι διαιτητές του τελικού. Και τα σχόλια άρχισαν . Φυσικά όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος . Το συμπέρασμα πάντως που βγαίνει είναι ότι η Επιτροπή δίνει  ευκαιρία σε νέα αξιόλογα παιδιά . Μακάρι να πάνε όλα καλά και στο τέλος ανεξάρτητα αποτελέσματος να χειροκροτήσουμε τους διαιτητές ……

Της πάει της Χαλκηδόνας το γήπεδο Κορυδαλλού. Δυο φορές έχει παίξει εκεί φέτος, δυο νίκες έχει και μάλιστα με τριάρες.3-0 την Κύπρο, 3-1 τον Ερμή. Αφού οι υπεύθυνοι σκέπτονται να …αλλάξουν έδρα ..

Όπου βρει αντίπαλο η Χαραυγή τον γκολκίπερ Τάσο Μακρή, δεν τον αφήνει σε ησυχία . Τέσσερις φορές τον αντιμετώπισε φέτος, τρεις με τους Σαλαμινομάχους ( δυο στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο ) και μια την περασμένη Κυριακή με τον ΑΣ Δραπετσώνας. Συνολικά τον «φιλοδώρησε » με εννέα τέρματα. Θα βλέπει Χαραυγή και θα τρέμει ο άνθρωπος…..

Σήμερα στο  www.dailytvradio.gr  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..