Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η δεξίωση του τελικού Κυπέλλου Πειραιά . Οι δυο πολύ καλές ομάδες που διαγωνίζονται αναμένεται και φέτος αναμένεται να φέρουν πολύ κόσμο στο γήπεδο Γ . Καραϊσκάκης στο οποίο θα γίνει για μια ακόμα χρονιά  ο τελικός . Και είναι πολύ τυχερό το Πειραϊκό ποδόσφαιρο που βρίσκεται υπό την προστασία του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τόσο ο Γιάννης Σπάθας που παρουσίασε την προχθεσινή εκδήλωση , όσο και οι Γιώργος Ανατολάκης και  Κώστας Χολέβας στις ομιλίες τους ευχαρίστησαν τον ηγέτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ , όσο και τον διευθυντή της Καραϊσκάκης ΑΕ Βασίλη Βασιλειάδη , για την παραχώρηση του μεγαλοπρεπέστατου γηπέδου…..

Για την Τετάρτη 29/3 προγραμματίζεται να διεξαχθούν οι δυο αγώνες που αναβλήθηκαν το προηγούμενο Σάββατο .

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου θα διεξαχθούν αγώνες Α’ και Γ’ Κατηγορίας μόνο….

Δεν παρουσιάστηκαν στην συγκέντρωση του Αργοναύτη οι δυο παραιτηθέντες πρόεδροι Δημήτρης Καρβούνης και Παναγιώτης Κούβαρης  για να ενημερώσουν τα μέλη του συλλόγου για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Έτσι η αβεβαιότητα συνεχίζεται. Πάντως τα άτομα που έχουν αναλάβει τον σύλλογο , με επικεφαλή τον Σύνδεσμο Βετεράνων θα συνεχίσουν μέχρι τέλους της περιόδου την ομάδα . Ηθικά και υλικά….

Σε σύλλογο Α’ Κατηγορίας οι πληροφορίες λένε ότι επικρατεί αναβρασμός μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε ένα σωματείο – υπόδειγμα, που όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα…..