Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό στην ΑΕ Αίγινας . Η ομάδα «ξεσπιτώθηκε»  λόγω των εργασιών στο γήπεδο  σε μια εποχή όπου το πρωτάθλημα βρισκόταν στο φόρτε του με αποτέλεσμα όλη αυτή η κατάσταση να έχει επηρεάσει αρνητικά τον σύλλογο. Όλη αυτή την κατάσταση παρακολουθεί με αμηχανία ο προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς ανήμπορος να αντιδράσει. Τον ικανό τεχνικό πάντως η διοίκηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη….

Για τον σημερινό αγώνα Αετού  Κορυδαλλού – ΑΕ Περάματος είχε ορισθεί αρχικά ο Ντουμιτρέσκου αλλά λόγω ασθενείας , αντικαταστάθηκε από τον Φιλακούρη ….

Ο ικανός προπονητής Νίκος Μαρωνίτης που πρόσφατα αποχώρησε από τον Ήφαιστο  δεν έμεινε πολλές μέρες χωρίς  δουλειά . Ήδη  επέστρεψε στον Ιωνικό και είναι συνεργάτης του Λουκά Καραδήμου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου….

Όλα καλά του πάνε του Παναγιώτη Λαπατά τον τελευταίο καιρό. Εκτός από την επανεκλογή του στην ΕΠΣ Πειραιά , εκλέχτηκε και στην Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά στην οποία κατέλαβε ήδη την θέση του Αντιπροέδρου…..

Διπλά γεννητούρια στον Ατρόμητο Κερατσινίου. Η κόρη του προέδρου Θανάση Μπαλαφούτη Φωτεινή γέννησε στο Μαιευτήριο Αλεξάνδρα  ένα υγιέστατο  και πανέμορφο κοριτσάκι .  Η ίδια , ο σύζυγος της Αλέξανδρος Αθανασίου που είναι ποδοσφαιριστής στην Κω και οι γονείς της  ευχαριστούν τον ιατρό γυναικολόγο Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε κατά την γέννα….

Επίσης  πατέρας έγινε ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Κερατσινίου Παναγιώτης Αχλαδιώτης . Η σύζυγος του Χριστίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Τις καλύτερες ευχές μας…..

Μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία που λάβαμε από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου θα την δημοσιεύσουμε αύριο λόγω χώρου….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply