Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος τόσο «φουντώνουν» οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία .Λάθη  γίνονται  και θα γίνονται , από όλους . Αυτό είναι αναπόφευκτο . Κάποιοι βέβαια υπερβάλλουν  γιατί έχουν τους δικούς τους λόγους. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣΠ Γιάννη Σπάθα : « Συμβαίνει συχνά τελευταία. Πάμε στα γήπεδα , βλέπουμε τον αγώνα , που τελειώνει χωρίς προβλήματα και φεύγουμε ήσυχοι .Την άλλη μέρα διαβάζουμε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας  για τη διαιτησία και τρελαινόμαστε»……

Αυτό με τις εξαιρέσεις των διαιτητών το γνωρίζουμε . Το δηλώσει και ο Γιάννης Ποντίκης. Τα σωματεία σαφώς και  δεν έχουν δικαίωμα να εξαιρούν διαιτητές .Η Επιτροπή Διαιτησίας οφείλει όμως να τα εξετάζει αυτά για να μην δημιουργούνται προβλήματα και προκαταλήψεις . Οι ορισμοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί…

Τελικά τιμωρήθηκαν  με μια αγωνιστική και 10€ πρόστιμο οι τρεις ποδοσφαιριστές που «εγκλώβισαν» , όπως γράφει ο διαιτητής Κ. Ιωαννίδης . Απλά και μόνο επειδή γράφτηκαν στο φύλο αγώνα. Ούτε τον έβρισαν , ούτε τον κτύπησαν ,ούτε τον ακούμπησαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό πήρε πρόστιμο και η ομάδα με 50€ πρόστιμο , αυτοδίκαια αφού τιμωρήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές…..

Με τα καλύτερα λόγια μιλάνε στην Κύπρο Κορυδαλλού για την Οδηγήτρια , που την θεωρούν σωματείο υπόδειγμα για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Και οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλοι το Σάββατο και παρά την κρισιμότητα του αγώνα δίδαξαν αθλητική συμπεριφορά . Κάτι που δεν βλέπουμε πλέον συχνά στα γήπεδα…..

Μετά τους Σαλαμινομάχους και η Ένωση Καμινίων μια εβδομάδα μετά την δήλωση ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα επιστρέφει. Τείνει να γίνει …μόδα το φαινόμενο αυτό….

Νέα διοίκηση έβγαλε η ΑΕ Μοσχάτου .Το έχουμε ξαναπεί .Ο  σύλλογος με την τεράστια  προσφορά  στο Πειραϊκό , και όχι μόνο, ποδόσφαιρο αξίζει να βρίσκεται ψηλά . Το επιβάλλει η μεγάλη ιστορία του. Και κάτι ακόμα .Ο  κόσμος που κάποτε κατέκλυζε το γήπεδο πρέπει να επιστρέψει κοντά στην ομάδα…..

Σήμερα στο  dailytvradio  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..