Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αυτό που συμβαίνει με το γήπεδο της Αίγινας  είναι μοναδικό και δεν έχει προηγούμενο . Και ουσιαστικά την ταλαιπωρία την υφίσταται και το σωματείο του νησιού με τα γνωστά αποτελέσματα.  Καταρχήν οι εργασίες  καθυστέρησαν να ξεκινήσουν . Για τις  αρχές της ποδοσφαιρικής χρονιάς μέχρι τον Νοέμβριο, υπολόγιζαν να ξεκινήσουν. Αυτό όμως δεν έγινε αφού το συνεργείο βρισκόταν στην Ύδρα για παρόμοια εργασία στο γήπεδο του νησιού. Τελικά τα έργα στην Αίγινα ξεκίνησαν Γενάρη. Παράλληλα  ξεκίνησε η  ομάδα της ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας με τους εντός έδρας αγώνες να γίνονται σε διάφορα γήπεδα του Πειραιά  και οι προπονήσεις σε χώρο μικρών διαστάσεων στο νησί.  Ταυτόχρονα  με τον χλοοτάπητα ,άρχισαν να σκάβουν  στο στίβο για να τοποθετηθούν σωλήνες αποχέτευσης.  Διπλό το  κακό όμως . Αρχικά βρήκαν θαλάσσιο  νερό . Επόμενο ήταν αφού η θάλασσα είναι κοντά στο γήπεδο . Προφανώς το τεχνικό γραφείο από την Αθήνα  που έκανε την μελέτη δεν το είχε υπολογίσει αυτό . Πάμε τώρα παρακάτω . Κατά την εκσκαφή ανακαλύφθηκαν πέτρες από  αρχαία τείχη!!!!Φυσικά οι εργασίες σταμάτησαν . Κλήθηκε η Αρχαιολογική Υπηρεσία να καταγράψει το γεγονός και να φωτογραφίσει το σημείο που βρέθηκαν τα αρχαία. Αυτό σημαίνει νέα καθυστέρηση  για το γήπεδο. Αλλά ακόμα και να ετοιμαστεί ο αγωνιστικός  χώρος, μπορούν να γίνονται αγώνες όταν ο στίβος θα είναι σκαμμένος;…….

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Νίκου Κούστα στον πάγκο του Αγίου Ιεροθέου. Ο νεαρός τεχνικός καθοδήγησε άψογα την ομάδα του στον αγώνα με τον Πανθηραϊκό. Το πιο σημαντικό είναι ότι στο πλευρό του  Νικόλα, στο καινούργιο του ξεκίνημα  βρέθηκε όλη η οικογένεια της Κύπρου Κορυδαλλού . 36 άτομα συμπαραστάθηκαν στον μέχρι την περασμένη εβδομάδα  προπονητή της ομάδας τους , δείχνοντας ότι στον σύλλογο αυτό είναι όλοι μια μεγάλη παρέα , μια αγαπημένη οικογένεια .…

Ο αγώνας Πανφαληρικού – Ολυμπιακού Κερατσινίου , μόλις έχει τελειώσει . Οι γηπεδούχοι πηγαίνουν στα αποδυτήρια πανηγυρίζοντας τη νίκη τους. Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Κοζακόπουλος ενώ δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του , διαπιστώνει ότι το μπουφάν του , είχε μετακινηθεί . Και όχι μόνο αυτό  .Από μέσα έλειπαν 70€.! Κι όμως τα  αποδυτήρια ήταν κλειδωμένα .Τι μπορεί να  έγινε λοιπόν; …

Αρχηγός της Χαραυγής  στον Κυριακάτικο αγώνα με την Ελλάδα Ποντίων ήταν ο 15χρονος Αντώνης Γκόγκα . Ο νεαρότερος αρχηγός στην ιστορία του Πειραϊκού ποδοσφαίρου…..

Αυτό πάλι με την Ένωση Καμινίων πως το βλέπετε;  Ο πρόεδρος Δημήτρης Δημητρίου διαβεβαίωσε  ότι η ομάδα  θα κατέβει  να παίξει  την εβδομάδα που πέρασε αν ο αγώνας γινόταν Κυριακή . Ο Χολέβας βρήκε γήπεδο , τους όρισε στο ΣΕΦ , αλλά στο γήπεδο εμφανίστηκαν μόνο 5 άτομα . Ούτε καν ο πρόεδρος….