Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Παραιτείται λοιπόν η διοίκηση της ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας . Με ανακοίνωση τεραστίων διαστάσεων αναφέροντας με λεπτομέρειες τους λόγους .Με πικρία κατά της δημοτικής αρχής , κατά του κόσμου του νησιού για πλήρη αδιαφορία. Κι όλα αυτά ( σχεδόν όλα) από τον χειρισμό στο θέμα του γηπέδου. Κρίμα για ένα σωματείο με μεγάλη δραστηριότητα και ζηλευτή δουλειά στις υποδομές. Ας ελπίσουμε να βρεθεί η λύση . Και μάλιστα σύντομα….

Οριστικά αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Ένωση Καμινίων. Με έγγραφο προς την Επιτροπή πρωταθλήματος γνωστοποίησε την πρόθεση να σταματήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Έτσι ο αγώνας με τον Πήγασο δεν θα γίνει .Αν επανέλθουν οι Καμινιώτες  του χρόνου θα ξεκινήσουν  με – 6 βαθμούς……

13 αγώνες θα διεξαχθούν το  Σάββατο , από τους οποίους οι 11 είναι για την Α’ Κατηγορία . Δεν έχει ξαναγίνει αυτό . Ας  όψεται  η ευθυγράμμιση . Πολλά από αυτά που συμβαίνουν φέτος δεν έχουν ξανασυμβεί. Χθες αναφέραμε για τον πιο μικρό αρχηγό ομάδας  στο πρωτάθλημα της Α’  . Είναι ο 15χρονος Αντώνης Γκόγκα της Χαραυγής που πήρε το περιβραχιόνιο στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Ελλάδα Ποντίων . Θυμήθηκα και κάτι άλλο . Ο ΑΟ Καραβάς που διεκδικεί την άνοδο στη Γ’ Εθνική, δεν έχει γνωρίσει την ήττα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα . Μετράει όμως 10 ισοπαλίες . Κάτι πολύ σπάνιο……

Λίγες μέρες μετά τον χαμό του πατέρα του , τα συναισθήματα άλλαξαν εντελώς για τον διαιτητή Θοδωρή Πετρουμιανό . Η σύζυγος του έφερε στον κόσμο μια νέα ζωή. Ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι , που είναι το πρώτο τους παιδί. Τις καλύτερες ευχές μας….

Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο Πειραιώτης διαιτητής

Σήμερα στο  www.dailytvradio.gr  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..