Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Χαιρόμαστε κάθε φορά  που ακούμε  να δημιουργείται ένας νέος αθλητικός χώρος . Και η Δημοτική Αρχή Πειραιά  του Γιάννη Μώραλη μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μας δίνουν αυτό το δικαίωμα . Ένα νέο γήπεδο ετοιμάζεται να  φτιαχτεί . Στον χώρο του παλιού ΚΤΕΛ( Θηβών και Φαλήρου) . Ένα γήπεδο που θα δώσει μεγάλη ανάσα στα ερασιτεχνικά σωματεία του Δήμου  Πειραιά και όχι μόνο . Κάποτε μας έλεγαν ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμοι χώροι στον Κεντρικό Πειραιά . Και  μεις από αυτή εδώ τη στήλη είχαμε γράψει  ότι χώροι  υπάρχουν , αρκεί να έχει κανείς τη διάθεση και τη θέληση για να τους βρει. Και  ο Γιάννης Μώραλης με τους συνεργάτες του φαίνεται πως τα έχουν….

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε το προχθεσινό  μας κείμενο για το γήπεδο της Αίγινας , στο οποίο οι εκσκαφές έβγαλαν θαλασσινό νερό αλλά και αρχαία . Κάποιος φίλος μου είπε χθες μια λεπτομέρεια . Πως αν έσκαβε το συνεργείο γύρω στο ένα μέτρο , όπως ήταν και το λογικό για να περάσει τους σωλήνες αποχέτευσης , δεν θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα . Αλλά οι «ειδικοί » έσκαψαν πολύ βαθιά ,  γύρω στα 2, 5 μέτρα,  με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν αυτά που προαναφέραμε. Και το ερώτημα τώρα είναι . Πότε η ομάδα θα ξαναμπεί στο γήπεδο;;;……

Παραιτήθηκε ο Σωκράτης Μπαρδάτσος από την προεδρία του ΑΣ Ποντίων . Πάντως είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό δεν παρακολουθούσε από κοντά την ομάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων …..

Ο ΑΠΟ Κερατσίνι που προκρίθηκε χωρίς αγώνα στην 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την προσεχή Μ. Τετάρτη 12/4 στην Σύρο την ομώνυμη ομάδα που νίκησε χθες στην έδρα της τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Μυτιλήνης με 3-1 . Ταξιδάκι λοιπόν Μεγαλοβδόμαδα για τους ροσονέρι…..