Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Οριστικά και αμετάκλητα εκτός πρωταθλήματος η Ένωση Καμινίων μετά την αδυναμία της να συνεχίσει . Οι Σαλαμινομάχοι κρατιούνται « με νύχια και με δόντια » στο πρωτάθλημα , αφού όμως πρώτα δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι.   Πάντως το μέλλον τους διαγράφεται αβέβαιο, αν και φημολογείται συγχώνευση με τον Αμπελακιακό. Τα τελευταία χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο φυτοζωεί. Σε όλη τη χώρα γενικά. Στον Πειραιά τα τελευταία χρόνια κάποιες ομάδες συγχωνεύτηκαν για να σωθούν . Ο ιστορικός  Περαμαϊκός δεν κατέβηκε φέτος να αγωνιστεί  και ένας Θεός ξέρει αν θα μπορέσει  τη νέα χρονιά να παίξει στην Β’ Κατηγορία . Το ίδιο ισχύει και με την Ειρήνη 2005 πέρυσι . Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο . Η κρίση έχει κτυπήσει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Οι ομάδες έχουν « ξεχάσει » τι σημαίνει επιχορήγηση από την Πολιτεία και τους Δήμους. Τα σωματεία  παλεύουν χάρη στις προσπάθειες λίγων ανθρώπων που προσπαθούν με κάποιες χορηγίες να τα βγάλουν πέρα . Ευτυχώς που υπάρχει και η συμπαράσταση  της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την ΕΠΣ Πειραιά . Από κει και πέρα όμως τι γίνεται;……

Γεννημένος σκόρερ ο Μπάμπης Κουβάτσος της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού. 1ος σκόρερ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με 23 τέρματα , ενώ όσο κι αν φαίνεται παράξενο αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ και στο Κύπελλο με οκτώ γκολ τα οποία σημείωσε σε τρείς μόλις αγώνες…..

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων της Δραπετσώνας ευχαριστεί τις διοικήσεις του ΑΣ Δραπετσώνας και του ΑΣ Ποντίων για την παραχώρηση των αποδυτηρίων τους στον αγώνα με τους βετεράνους του Παναθηναϊκού που έγινε προς τιμή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Γεωργιάδη. Επίσης ευχαριστεί τον κ. Δημήτρη Θεοδωρολέα που διέθεσε ασθενοφόρο …..

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο Πειραιώτης διαιτητής Μπάμπης Ισάνογλου. Το μνημόσυνο θα τελεστεί αύριο στις 10.30  στον ναό του Νεκροταφείου της Ανάστασης.