Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση σε όλες τις κατηγορίες σε κορυφή και ουρά .

Το Κερατσίνι θέλει ένα βαθμό στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια για να κατακτήσει την πρώτη θέση .

Η Οδηγήτρια έχει πλέον στο χέρι της την άνοδο , αφού ξέφυγε τρεις βαθμούς από τον Καραβά . Ο οποίος παραμένει αήττητος , έχει δεχτεί μόλις 9 γκολ  στο πρωτάθλημα , αλλά έχει και 11 ισοπαλίες , αριθμός ρεκόρ.  Πανιώνιος Κερατσινίου από τον 1ο και Αρμενική από τον 2οόμιλο  που τέτοιο καιρό πέρυσι πανηγύριζαν την άνοδο τους στην Α’ , επιστρέφουν τώρα στην Β’ Κατηγορία …..

Η Αμφιάλη επέστρεψε στην Α’ ενώ μια ανάσα είναι και ο Αίας Σαλαμίνας  από τον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας  ενώ στον 2ο η κατάσταση ξεκαθάρισε . Ο Παννεαπολικός γυρίζει στην Α’ εκεί όπου ανέρχεται για πρώτη φορά η Αστυπάλαια Κορυδαλλού , που μέσα σε δυο χρόνια από την ίδρυση της έφτασε στα « σαλόνια » του Πειραϊκού ποδοσφαίρου. Πραγματικός άθλος…..

Άνοδος και για τον ιστορικό  Πειραϊκό που ανέρχεται στη Β’ Κατηγορία . Πολύ κοντά στην επιστροφή τους είναι και Προφήτης Ηλίας και Άνω Νεάπολη….

Είχαμε κρούσματα κακών διαιτησιών το Σαββατοκύριακο.  Ας προσέξουν όλοι γι’ αυτό τώρα που φτάσαμε στο φινάλε .Δεν πρέπει κανείς να δίνει δικαιώματα . Και οι κανονισμοί είναι για όλους ίδιοι . Ας το καταλάβουμε καλά όλοι αυτό…..

Όταν βρίζεις ένα διαιτητή την ώρα του αγώνα , μπορείς να επικαλεστείς διάφορες δικαιολογίες ΄, ότι δεν εννοούσες αυτόν ή δεν άκουσε καλά κλπ. Όταν όμως βρίζεις και σε ακούει πεντακάθαρα όλο το γήπεδο , ανάμεσα τους και ο υπογράφων, τι να πεις; Και καλά ο παίκτης , τον οποίο γνωρίζω από μικρό παιδί και είναι άριστος χαρακτήρας , μπορεί να βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.   Ο διαιτητής όμως , τι στάση κράτησε όταν ο βοηθός τον φώναξε κοντά του και του ανέφερε το γεγονός ; Από πότε η λέξη «Μαλ….» …τιμωρείται με κίτρινη κάρτα ;;…….

Η διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι έλυσε τη σιωπή της και  απάντησε για τα όσα γράφτηκαν τελευταία σχετικά με  το γήπεδο  από την πλευρά του Ατρόμητου Κερατσινίου. Αναμένουμε τις εξελίξεις  και τη στάση της Δημοτικής Αρχής που προς το παρών παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις…..

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Δραπετσώνας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον κ. Ιωάννη Θεοδωρολέα και το « Πειραϊκό Θεραπευτήριο » για την βοήθεια τους…..