Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η δημιουργία του νέου γηπέδου στο χώρου του παλιού ΚΤΕΛ θα φτιαχτεί γρήγορα, όπως μας είπε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Κι αυτό λόγω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας , αφού αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης . Και από την στιγμή που δεν υπάρχουν οι χρονοβόρες διαδικασίες του Δημοσίου  το γήπεδο θα φτιαχτεί γρήγορα. Δίνοντας ανάσα στις ομάδες του Κεντρικού Πειραιά , αλλά και στην ΕΠΣΠ…..

Οξύμωρη η βαθμολογική  κατάσταση για τον ΑΣ Ποντίων . Δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος μπορεί να φτάσει και στην 5η θέση , αν πάει καλά .Σε διαφορετική περίπτωση να πάει στα πλέι άουτ.. Πάντως μιας και αναφερθήκαμε στον σύλλογο να πούμε  ότι διοικητικά δεν υπήρχε καμία εξέλιξη μετά την παραίτηση του Σωκράτη Μπαρδάτσου ,για τον οποίο παρεμπιπτόντως να πούμε ότι  δεν ήταν στο γήπεδο  στον τελευταίο αγώνα της ομάδας με τον Ήφαιστο……

Προχθές βράδυ είχε βουίξει ο κόσμος ότι προπονητής ομάδας Α’ Κατηγορίας παραιτήθηκε διαφωνώντας με τον πρόεδρο. Αυτό έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν. Όμως οι δυο άνδρες τα βρήκαν γρήγορα. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και φέτος . Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά…..