Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Με ικανοποίηση αντιμετώπισαν οι ομάδες του Κεντρικού Πειραιά την χθεσινή δήλωση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στη στήλη για την άμεση κατασκευή του γηπέδου στον χώρο του παλιού ΚΤΕΛ ( Θηβών και Φαλήρου) και μάλιστα χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες , αφού γίνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία ( του Βαγγέλη Μαρινάκη ) και όχι μέσω δημοσίου  Ένα γήπεδο που θα δώσει μεγάλη ανάσα σε  ΟΛΕΣ τις ομάδες της πόλης , χωρίς διακρίσεις……

«Μόνο η ΑΕ Χατζηκυριακείου δεν έχει ασυλία στη Γ’ Κατηγορία . Κι όποιος θέλει να με ρωτήσει να του εξηγήσω τι σημαίνει αυτό. » δήλωσε στη στήλη ο Μιχάλης Μουσελής . Και μεις κάνουμε …έκκληση σε όποιον τον ρωτήσει , να μας πει και μας τι σημαίνει αυτό, γιατί σε μας που τον ρωτήσαμε , ο Μ.Μ.  δεν μας εξήγησε …..

Αυτό με τις αντιπαραθέσεις των σωματείων  αυτό τον καιρό , είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Η μια ομάδα προσπαθεί να αντικρούσει την άλλη με την δική της λογική. Όσον αφορά τις διαμαρτυρίες κάποιων σωματείων για τη διαιτησία, δεν σημαίνει ότι έχουν πάντα δίκιο όταν φωνάζουν . Απλά έχουν τον λόγο τους…..

Μια αξέχαστη βραδιά περάσαμε προχθές βράδυ στο γήπεδο της Χαραυγής . Ενώ κάποιοι παίκτες έκαναν προπόνηση , εμείς στο κυλικείο  δίναμε τον δικό μας αγώνα . Αντίπαλος μας τα καλαμαράκια , οι γαρίδες και το χταποδάκι τα οποία …εξολοθρέψαμε στο λεπτό. Κι όλα αυτά στα κάρβουνα με το μεράκι και την άψογη εξυπηρέτηση από τους ιδιοκτήτες του κυλικείου και γνωστούς παράγοντες του Πειραϊκού ποδοσφαίρου  Ανδρέα Δημόπουλο, Δημήτρη Δυναμίδη και Κώστα Νταλιάνη . Στην παρέα μας ο Γιώργος Βαγιάκης εξέχον στέλεχος της Πειραϊκής κοινωνίας αντιπρόεδρος όλων των Κεντρικών αγορών Ελλάδας, ο επί σειρά ετών μάνατζερ του Ολυμπιακού Μιχάλης Φωτίου, ο εκδότης της « Φωνής των Πειραιωτών» Γιάννης Κανατσέλης, ο  πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου  Πειραιά και πρώην πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου Γιάννης Ανδρέογλου ο αδελφός του Κώστας που είναι διοικητικό στέλεχος της Χαραυγής μαζί με τον Μιχάλη Φωτάκη επίσης σύμβουλο της ομάδας  Η  ομορφιά της βραδιάς και το υπέροχο φεγγάρι μια μέρα πριν από την Πανσέληνο έκαναν πλήρη αντίθεση με την παρακείμενη …γκρίνια δυο προέδρων .Του Θανάση Μπαλαχούτη του Ατρομήτου Κερατσινίου και του Σωκράτη Πτερνέα της Χαραυγής που λίγα μέτρα παραπέρα είχαν να πουν τα δικά τους….