Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΠ το πρόγραμμα των αγώνων των Πειραϊκών πρωταθλημάτων του επόμενου Σαββατοκύριακου . Μιάμιση εβδομάδα πριν .

Όσα χρόνια ασχολούμαστε με το Πειραϊκό ποδόσφαιρο πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο . Σίγουρα γίνεται καλή δουλειά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος που προσέχει  ιδιαίτερα τους αγώνες . Η  ευθυγράμμιση λειτουργεί όσο καλύτερα γίνεται , κατά γενική ομολογία….

Δυο αγωνιστικές έμειναν για τα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ Κατηγορίας  τα οποία ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα . Όσον αφορά τη Γ’  θα πάει μια εβδομάδα αργότερα (  6-7Μαΐου, και αφού   πρώτα θα υπάρξει μια εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη  26 Απριλίου . Και επειδή είναι εργάσιμη μέρα αποφασίστηκε  οι αγώνες να ξεκινήσουν στις 17.45……

Το έγραψε ο Στέφανος Φαναρίτης στο facebook .:«Εσείς αφήσατε χρέη φέτος σε ότι έχει 2 πόδια στο Μοσχάτο… Εγώ χρωστάω άλλο ένα Νταμπλ…. Θα φροντίσουμε για την τακτοποίηση και των δύο…» Μέσα σε λίγες φράσεις τα είπε όλα . Και μην νομίζετε ότι επειδή είναι απλός σύμβουλος στην ομάδα αυτή την φορά , δεν θα ασχοληθεί κανονικά, το αντίθετο , θα έλεγα …..

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών και κηδεύτηκε χθες ο Λευτέρης Κοντομός ένας  σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος που άφησε έντονο το στίγμα του στο  Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Ο Λευτέρης ήταν μεγάλο ταλέντο . Αγωνίστηκε στους μπέμπηδες του Ολυμπιακού με προπονητή τον Τζίνα Σιμονόφσκι και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα από τον Μάρτον Μπούκοβι.  Την μεγάλη καριέρα του την έκανε  στον Ατρόμητο Πειραιά , όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια ενώ   αγωνίστηκε επίσης σε Ιωνικό και Ηρακλή Νικαίας.  Από την Νεάπολη Λακωνίας που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια ο προπονητής Κώστας Τσάκος επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε : « «Διάβασα για τον θάνατο του Λευτέρη και στεναχωρήθηκα πολύ. Τον είχα παίκτη  στον  Ατρόμητο Πειραιά. Ήταν από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στο ποδόσφαιρο. Τον κλαίω ιδιαιτέρως . Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»

Εκ παραδρομής γράφτηκε ότι τον αγώνα βετεράνων Περάματος – Πανιωνίου διαιτήτευσε  ο Μιχάλης Φιλακούρης. Το σωστό ήταν ο Σπύρος Φουρναράκης . Περαματιώτης γέννημα – θρέμα που φέτος κρεμάει την σφυρίκτρα του. Προφανώς μπερδεύτηκαν τα… Φι….