Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πολύ συζήτηση  γίνεται το τελευταίο διάστημα για το γήπεδο του Σχιστού . Αρχικά έβγαλε ανακοίνωση ο Ατρόμητος Κερατσινίου που ζητά με λίγα λόγια  από την Δημοτική Αρχή να έχει κι αυτός δικαίωμα να χρησιμοποιεί  σαν έδρα τον συγκεκριμένο χώρο . Η απάντηση δεν ήλθε από τον Δήμο. Ήλθε όμως από τον ΑΠΟ  Κερατσίνι που τονίζει ότι το γήπεδο αυτό αποτελεί διαχρονικά την σταθερή και αδιαμφισβήτητη έδρα  και  συνεχίζει σχετικά με την κατάσταση του γηπέδου ότι πρόκειται για ένα «ποδοσφαιρικό χαλί » διαψεύδοντας κάποιους που διαδίδουν « ψεύδη και ανοησίες» ότι υπάρχουν προβλήματα. Πάντως στο διαδίκτυο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης έχει αναρτήσει φωτογραφίες που δείχνουν ότι το χορτάρι δεν είναι  και στα καλά του δυο  μόλις μήνες  από την ανακατασκευή Παράλληλα μιλά για λειψή συντήρηση ενός έργου που κόστισε 200.000 ευρώ . Δεν ξέρουμε τι ισχύει από όλα αυτά . Ούτε αν το γήπεδο χρησιμοποιείται και για προπονήσεις .Καλό όμως θα ήταν να πάρει θέση η Δημοτική Αρχή ή έστω  βγει ο εργολάβος που έκανε τις εργασίες , να βγει να πει τι ακριβώς συμβαίνει . Για να μην λέει ο καθένας ότι θέλει . Αυτό είναι το σωστό…..

Αγωνιστικά πάντως το Κερατσίνι , δεν πιάνεται . Φέτος κάνει μια πολύ σπουδαία πορεία . Η ομάδα παραμένει αήττητη  μετά από 28 αγώνες στο πρωτάθλημα και 7 στο κύπελλο Πειραιά , όπου έχει σημειώσει 32 νίκες και 3 ισοπαλίες .Την Τετάρτη οι ροσονέρι σάρωσαν στην Σύρο  για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Μακάρι να προχωρήσει . Πολλοί Πειραιώτες , πάντως το πάνε πιο μακριά και παρακαλάνε το Κερατσίνι να κατακτήσει το Κύπελλο. Γιατί αν συμβεί αυτό , θα ανέβει και δεύτερη ομάδα στη Γ’ Εθνική. Αλλά ας μην βιαζόμαστε  . Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας… …..

Βρήκε αφορμή τώρα που το πρωτάθλημα έχει διακοπή και ξεκίνησε τα μπάνια . Στην Πειραϊκή εθεάθη προχθές ο Γιάννης Ευδαίμων να κάνει τις βουτιές του . Ο βετεράνος διαιτητής που  είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας υποδομών κάθε Σαββατοκύριακο την βγάζει στα γήπεδα . Από το πρωί μέχρι το βράδυ……