Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Επαναρχίζουν το προσεχές Σαββατοκύριακο  όλα τα Πειραϊκά πρωταθλήματα  ενώ για την επόμενη Τετάρτη 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη αγωνιστική στη Γ’ Κατηγορία με ώρα έναρξης τις 17.45. Για την Α’ και Β’ Κατηγορία να επαναλάβουμε ότι απομένουν δυο αγωνιστικές οι οποίες ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου , παραμονή Πρωτομαγιάς. Οι αγώνες κατάταξης (play-out, play- off) θα ξεκινήσουν  μια εβδομάδα αργότερα (6-7 Μαΐου) , εκτός κι αν υπάρξουν ειδικές ισοβαθμίες ομάδων σε κάποιο όμιλο, οπότε θα υπάρξει μετάθεση των αγώνων  αυτού του ομίλου, για το επόμενο Σαββατοκύριακο   13-14 Μαΐου. Το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας ολοκληρώνεται το Σ/Κ  6-7 Μαΐου κι αν δεν υπάρξουν κι εδώ  ειδικές περιπτώσεις ισοβαθμιών οι αγώνες  play- off  θα ξεκινήσουν στις  13-14/5.…

Λίγες μόνο μέρες μετά το Πάσχα το Κερατσίνι καλείται να αντιμετωπίσει τα Σούρμενα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Οι παίκτες του Βασίλη Σπάθα φυσικά και θα επιδιώξουν τη νίκη , αλλά όπως λένε όλοι , προτεραιότητα τους είναι το πρωτάθλημα , που θα επιτευχθεί μόνο μέσω αγώνα  μπαράζ με τον πρωταθλητή του άλλου ομίλου που θα είναι ένας από τους Οδηγήτρια και Καραβά….

Θα επανέλθει την επόμενη χρονιά  στο πρωτάθλημα η Ένωση Καμινίων . Όπως μας είπε ο πρόεδρος Δημήτρης Δημητρίου , η ομάδα τη νέα χρονιά θα στηριχθεί στα νέα παιδιά , ενώ θα υπάρξει συνεργασία και με άλλα  Πειραϊκά σωματεία….

Στο εξοχικό του στον  Ωρωπό πέρασε το Πάσχα ο πρόεδρος του Ατρομήτου Κερατσινίου Θανάσης Μπαλαφούτης , μαζί με την οικογένεια του . Προσκεκλημένος  ήταν και ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Ιωαννίδης που  έδειξε σπουδαία δείγματα  και  άλλων δυνατοτήτων του εκτός από τις ποδοσφαιρικές . Σύμφωνα με πληροφορίες επέβλεπε του ψησίματος του οβελία  ,ενώ καθάρισε με ένα μοναδικό τρόπο τις πατάτες.  Σύμφωνα με τις φωτογραφίες διαπιστώσαμε ότι του πάει πολύ η μαγειρική ποδιά και όχι μόνο  η αθλητική φόρμα .  Πάντως για να τα λέμε όλα να πούμε ότι όπως φάνηκε ο Ατρόμητος Κερατσινίου είναι μια αγαπημένη οικογένεια  με τις σχέσεις προέδρου και προπονητή να είναι σε άριστο σημείο. Καλύτερες δεν γίνεται …..