Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση για το Κερατσίνι στο Κύπελλο Ερασιτεχνών , που έδειξαν  ότι οι εμφανίσεις τους στη Σύρο ( 5-0) και χθες με τα Σούρμενα ( 4-0) μόνο τυχαίες δεν είναι τελικά. Είναι επιστέγασμα μιας σοβαρής δουλειάς που γίνεται φέτος στον σύλλογο , ο οποίος προχωράει αήττητος και στο πρωτάθλημα  με 26 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 28 αγώνες .…

Το Κερατσίνι θα αντιμετωπίσει τώρα την Καλαμάτα η οποία επικράτησε με 3-2 του Πανηλειακού ….

Η  μεγάλη γιορτής μνήμης  ανθρώπων του ποδοσφαίρου , όπως γράψαμε και χθες , έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου στο γήπεδο Νεάπολης με  πρωτοβουλία  της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και την συνεργασία των βετεράνων του Ολυμπιακού και του Ιωνικού  . Οι τρεις αντιπροσωπευτικές ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους σε αγώνες διάρκειας 35 λεπτών .Θα τιμηθεί η μνήμη του Λάκη Γκλέζου , του Μιχάλη Κρητικόπουλου, του Στέλιου Τουρκομένη, του Μιχάλη Χιόνη του Κωνσταντάρα καθώς και του 15χρονου ποδοσφαιριστή της Χαλκηδόνας Άγγελου Κουρή , που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Παράλληλα θα τιμηθεί η μνήμη των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιάννη Ευαγγελινέλη 23 ετών και Γιώργου Σκυλογιάννη 22 ετών που έπεσαν στον βωμό του καθήκοντος στην περιοχή του  Ρέντη την 1η Μαρτίου 2011….

Το διοικητικό στέλεχος του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού Πειραιά Γιώργος Κωττάκης μας  μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο Κώστα Τσάκο που αν και βρίσκεται μόνιμα στη Λακωνία δεν ξεχνά τις ρίζες του και σκέπτεται πάντα τους φίλους του με τους οποίους είχε συνεργαστεί πριν από πολλά χρόνια…..

Κάτι λείπει από την περιοχή της Αμφιάλης  τον τελευταίο καιρό. Το διαπιστώσαμε μετά από έρευνα.  Η απουσία του παρατηρητή της ΕΠΣΠ Γιάννη Αντωνόπουλου  είναι ο λόγος. Που πήγε στον Πύργο για Πάσχα. Αλλά επιστρέφει. Οσονούπω…

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος των Νέων Ευγενείας Ναπολέων Τσαντζαρίδης ευχαριστεί μέσω της στήλης όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν στο πένθος του για τον θάνατο της αγαπημένης του  συζύγου Ευαγγελίας…..