Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σωματεία που δεν έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕΠΣΠ , θα πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα και να τις τακτοποιήσουν . Διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στα επερχόμενα μπαράζ , ενώ για τις ομάδες που δεν μετέχουν , δεν θα μπορέσει να επικυρωθεί η βαθμολογία τους . Αυτό τόνισε κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της Ένωσης και πρόσθεσε ότι παρά τις αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις δεν ανταποκρίνονται…..

 

Αλλάζει το καθεστώς για τις γυναίκες στα Πειραϊκά γήπεδα. Τουλάχιστον για τους αγώνες μπαράζ. Δεν θα είναι δωρεάν η είσοδος τους , όπως γινόταν μέχρι τώρα αλλά με εισιτήριο. Για του χρόνου βλέπουμε……

 

Πλήρης στασιμότητα στο θέμα του γηπέδου της Αίγινας . Πέντε μήνες έχουν περάσει κι ακόμα τίποτα ..Καμία πίεση από την Δημοτική Αρχή. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με τις μελέτες και τα αρχαία. Και η ταλαιπωρία της ομάδας συνεχίζεται. Αν υπάρξει ομάδα του χρόνου. Γιατί πολύ αμφιβάλλω….

 

Τον τσιγκλήζουν τον Πτερνέα γνωστοί και φίλοι για την αποχώρηση του Αντώνη Καλαμάκη , γνωρίζοντας το ευαίσθητο σημείο του. Και ο Σωκράτης «αναγκάστηκε »να κάνει την παρακάτω δήλωση – φαρμάκι – στο Facebook : « Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μας που πήγε σε άλλη ομάδα του ευχόμαστε — όσο θα είναι εκεί– να περάσει το ίδιο καλά όσο πέρασε και στην ομάδα μας» Είναι μεγάλος ο καημός …..

 

Δεν έχει ξαναγίνει . ΑΟ Καστέλλας και Δίας Κορυδαλλού που θα δώσουν μπαράζ για να διεκδικήσουν μια θέση στα πλέι όφ ανόδου , όχι μόνο ισοβάθμησαν , όχι μόνο έχουν από μια νίκη με το ίδιο σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια ( 1-0,0-1) , αλλά έχουν σημειώσει και έχουν δεχτεί τα ίδια γκολ όλη την χρονιά (31-29) . Η απόλυτη ισότητα……