Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η σπουδαία φετινή πορεία συνεχίστηκε για το αήττητο Κερατσίνι  και στην Καλαμάτα . Η ομάδα πέρασε από μια πολύ δύσκολη έδρα και ατενίζει με αισιοδοξία  τη συνέχεια . Η καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο φέτος , αποδίδει καρπούς , Οι ροσονέρι εκτός από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Πειραιά βαδίζουν για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Την Τετάρτη η ομάδα παίζει στις Σέρρες με την πανίσχυρη  Ελπίδα Σκουτάρεως στην ημιτελική φάση του θεσμού. Να σημειωθεί ότι ο νικητής από αυτή την αναμέτρηση ανέρχεται στη Γ’ Εθνική είτε κατακτήσει το Κύπελλο είτε όχι ( σαν φιναλίστ) . Γιατί και οι δυο ομάδες από το άλλο ζευγάρι Ηρόδοτος ή Αστέρας Βλαχιώτη έχουν ήδη αναδειχθεί πρωταθλήτριες στις Ενώσεις τους και θα ανέλθουν στην Γ’.  Το μπαράζ για τον πρωταθλητή του Πειραιά  θα ακολουθήσει μετά . Πρώτα όμως  η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ θα καλέσει τους δυο πρωταθλητές ΑΠΟ Κερατσίνι και Οδηγήτρια για να συζητήσουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους….

Μπορεί η φιλοξενία της διοίκηση της Καλαμάτας να ήταν άψογη , αλλά η συμπεριφορά του κόσμου της γηπεδούχου ομάδας , κάθε άλλο κόσμια ήταν. Οι  οπαδοί πάνω από τον πάγκο έβριζαν το Κερατσίνι , τον ….Σπάθα ( τον πατέρα , προφανώς επειδή ο γιος του είναι προπονητής , αλλά ( άκουσον – άκουσον ) και τον Ολυμπιακό!!! Αν είναι δυνατόν  Από πού κι ως που;;Τι ανακατεύουν τον Ολυμπιακό; . Έχουν ξεχάσει φαίνεται πόσο οι ερυθρόλευκοι τους έχουν βοηθήσει στο παρελθόν….

Δεν τα κατάφερε ο πρόεδρος του ΑΠΟ Κερατσίνι Αντώνης Αραβαντινός, να φτάσει έγκαιρα στην Καλαμάτα . Και τα δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησε για να φτάσουν στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα υπέστησαν βλάβη στη διαδρομή(!!!) Κι όταν τελικά έφτασε το παιχνίδι είχε τελειώσει. Τουλάχιστον βρήκε τους φίλους της ομάδας και πανηγύρισε μαζί τους…..

Στις 16.30 αντί για τις 17.00 θα ξεκινήσει αύριο  ο αγώνας του Πειραϊκού με την Δάφνη Ταμπουρίων στο ΣΕΦ ,μετά από αίτημα  των γηπεδούχων , αφού θα ακολουθήσει φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επάνοδο της ομάδας στη Β’ Πειραιά…..

Στον Αετό Κορυδαλλού δεν μπόρεσαν να ανοίξουν την …πόρτα της Γ’ Εθνικής . Εκτός αυτού ψάχνουν μάστορα  για να τους αλλάξει την πόρτα των γραφείων . Αυτό λένε οι πληροφορίες μου. Έτσι είναι Νίκο Μπούγα; ….

Το  διαλαλούσε εδώ και καιρό φίλος παράγοντας σωματείου. Ότι η ομάδα του στα τρία τελευταία παιχνίδι θα έκανε ισάριθμες ήττες . Όχι μόνο δεν συνέβη αυτό ( αφού πήρε αρκετούς βαθμούς) , αλλά κέρδισε και το εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου. Να λοιπόν που έπεσε έξω στις προβλέψεις του. Εκτός αν το έκανε για το …γούρι…