Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα …με τον Αντώνη

Published

on

Όλο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο βρίσκεται σήμερα στο πλευρό του Κερατσινίου, που με νίκη σήμερα στις Σέρρες στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανέρχεται στη Γ’ Εθνική……

Γράψαμε χθες για ομάδα Α’ Πειραιά ότι διαλύεται και απορροφάται από άλλο σύλλογο της ίδιας Κατηγορίας. Δεχτήκαμε δεκάδες τηλεφωνήματα από φίλους που είχαν την περιέργεια να μάθουν . Δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο επειδή τα γεγονότα τρέχουν και υπάρχουν σημαντικές  εξελίξεις . Οι τελευταίες πληροφορίες μας είναι ότι και τα δυο σωματεία θα υπάρχουν κανονικά. Απλά στο σωματείο που ήταν να διαλύσει μπαίνουν παράγοντες από το άλλο. Ενδέχεται μάλιστα να μετέχει στο συμβούλιο, σαν απλό μέλος  και ο ηγέτης που ήταν να αποχωρήσει. Και όχι μόνο αυτό . Στην ομάδα αυτή που σημειωτέον έχει και πολύ καλές ακαδημίες με εγκαταστάσεις, θα μετέχουν και παράγοντες που αποχωρούν από σύλλογο Β’ Κατηγορίας. Χαμός…..

Και μιας και με έπιασαν τα …αινιγματικά μου να αναφέρω ότι πριν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος  έχουμε ήδη την πρώτη πώληση . Όχι ποδοσφαιριστή αλλά ….ψητοπωλείου .

Παράγοντας από τους πιο ικανούς στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο αποφάσισε να πουλήσει το μαγαζί του το οποίο επί σειρά ετών αποτελούσε στέκι ανθρώπων του αθλητισμού και όχι μόνο.  Οι πληροφορίες λένε ότι  ο νέος αγοραστής θα είναι κι αυτός παράγοντας ομάδας της ίδιας κατηγορίας με τον πωλητή….

Εκδικάστηκε χθες από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ η υπόθεση του αγώνα της Χαραυγής με την Κύπρο Κορυδαλλού που διακόπηκε στο 88’ από τον διαιτητή Λεμπέση . Στην εκδίκαση το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας που επικαλέστηκε το δεδικασμένο στον αγώνα Εθνικού – Ιωνικού το 2015  όταν ο διαιτητής Ανατολικής Αττικής Βαγγέλης Κορδολαίμης( παλαιότερα Πειραιά) διέκοψε το παιχνίδι 10 λεπτά πριν από το τέλος για μια φωτοβολίδα . Η ΕΠΟ τότε είχε αποφασίσει να παιχτούν τα εναπομείναντα λεπτά…..

Για διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση μίλησε ο αποχωρήσας προπονητής του Φαληρικού Αχιλλέας Ανδριανάκης . Για διαφορά προσωπικών επιλογών κάνει λόγο ,με απάντηση της  η διοίκηση του συλλόγου…

Με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση του Αίαντα Σαλαμίνας μίλησε ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Κωττάκης . «Οι άνθρωποι  το πίστεψαν και οργανώθηκαν σωστά. Με αυτόν τον τρόπο ανέστησαν την ομάδα. Και έπεται συνέχεια » δήλωσε ο Κωττάκης και πρόσθεσε με νόημα : «Μακάρι το παράδειγμα του να μιμηθεί ο Περαμαϊκός. Η άλλη ιστορική ομάδα του Πειραιά .»…

Για την «ανάσταση» του Αίαντα μας μίλησε και ένας γνωστός Σαλαμινιώτης ο Νώντας Καρνέσης , γνωστός  σε όλο το νησί και όχι μόνο με το προσωνύμιο «Ναύαρχος» . « Συγχαίρω τον ιστορικό Αίαντα για την άνοδο του . Ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο  Παναγιώτη Γκολφινόπουλο  που πρόσφερε τόσα πολλά.»