Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα….με τον Αντώνη

Published

on

Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκε το Κερατσίνι . Στάθηκε άτυχο  αφού έχασε  την πρόκριση μέσα από τα χέρια του στα πέναλτι από ένα τερματοφύλακα που αγωνιζόταν τραυματίας και είχε μπει στο 33’ αντικαθιστώντας τον βασικό γκολκίπερ που αποβλήθηκε .Όμως μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για τους Κερατσινιώτες . Έκαναν άθλο φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό δίνοντας εκτός έδρας τα τρία από τα τέσσερα  παιχνίδια σε Σύρο, Καλαμάτα και Σέρρες . Συγχαρητήρια στον Βασίλη Σπάθα και τους παίκτες του. Ήδη έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο. Respect…..

Και τώρα έχουμε  το μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική ανάμεσα στο Κερατσίνι και την Οδηγήτρια .Σήμερα ενδέχεται να ξεκαθαρίσει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα από την ΕΠΣΠ , πάντα σε συνεννόηση με τα δυο σωματεία. Πιο πιθανές θεωρούνται το Σάββατο 20 Μαΐου στο γήπεδο Νίκαιας, ή η Κυριακή 28 Μαΐου στη Νεάπολη. =

Να λοιπόν που η κατάσταση ομαλοποιείται στον Πειραιά. Η Κύπρος Κορυδαλλού όχι μόνο δεν «βαράει διάλυση» , αλλά ισχυροποιείται . Είναι το σωματείο για το οποίο γράψαμε τις τελευταίες μέρες . Στην ομάδα μπήκαν νέα πρόσωπα προερχόμενα από τον Φαληρικό κυρίως, αλλά και από την ΑΕ Νίκαια . Μαζί με τους παράγοντες πάει στην Κύπρο και ο προπονητής Αχιλλέας Ανδριανάκης που έφυγε από τον Φαληρικό μιλώντας για διαφορά φιλοσοφίας. Τώρα εξηγείται γιατί ο σύλλογος απάντησε στον νεαρό τεχνικό  ότι  η  διαφορά  δεν είναι στη φιλοσοφία , αλλά στις προσωπικές  επιλογές. Με την ευκαιρία να πούμε ότι στον Φαληρικό μπαίνει μέσα γνωστός μάνατζερ του εξωτερικού ,που ήθελε πέρυσι να πάρει τον Αίαντα Σαλαμίνας , αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε…..

Έχουμε αναφερθεί κι άλλες φορές τους τελευταίους μήνες στην κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕ Αίγινας. Ο σύλλογος διανύει την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του. Όταν έκλεινε το γήπεδο με καθυστέρηση για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα γινόταν στη συνέχεια . Όλες αυτές οι απρόβλεπτες καθυστερήσεις , οι μελέτες που έγιναν, τα αρχαία που βρέθηκαν συνετέλεσαν να διογκωθεί το πρόβλημα. Ο σύλλογος που θεωρείται από τους πιο σωστούς και οργανωμένους στον Πειραϊκό χώρο με άψογες υποδομές κινδυνεύει με διάλυση . Ας γίνει κάτι επειγόντως τώρα. Αύριο μπορεί να είναι πολύ αργά……

Είναι εκπληκτικό . Δυο αδέλφια που προέρχονταν από τον Νέο Ικόνιο , θα έλθουν αντιμέτωπα στο μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική . Είναι οι γιοι του βετεράνου ποδοσφαιριστή Χρήστου Χονδρουδάκη . Ο Γιώργος που αγωνίζεται στο Κερατσίνι και ο Παντελής στην Οδηγήτρια….